Kuşum başka kümese gidiyor yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ersoy07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ersoy07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Ersoy
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
S.a arkadaşlar 1 çift güvercinim var bi tanede yavru çıkardılar ama evin yakınında başka bi kuşçu daha var dişi kuşum yemini yedikten sonra ilk uçuşta direk o kuşcunun kümesine gidiyor akşam geri geliyor napmam lazım

ym vermeden ac ucurmayı dene bırde

Canım kardeşim evinin veya kümesinin yer ortamını bilmediğim için birşey demiyorum çünkü o dişi yavruluğunu teras veya bahçe kümesin de geçirmiş o komşunun kümesini bezetiyor anca bir kaç ağız yavru büyütür ise belki orayı unutur zorla olmaz komşun da kuşunu geri veriyorsa arada komşu hakkı 5-10 kg yem alırsın komşuna hediye eder dostluk pekiştirir bu işi kolaydan çözmüş olursun selamlarımla.

abicim kuşum uçmuyordu bende uçurmak için bi kaç gün baya zorladım bir iki tur atıp iniyordu en sonunda uçarken komşunun kümesini gördü oraya indi alıştı galiba oraya her gün sabah yem yedikten sonra yavrusunu besliyo sonra en ufak bi ürkmede hemen oraya gidiyo akşam geri geliyo

emre komşuna söylekuş her geldiğinde kışlasın oraya küser bidaha gelmez

Kardeşim bence kuşun kanadını bantla 1 hafta falan bantlı kalsın kuş diğer kümesi unutsun. Bu arada sen kuşu ürkütmemeye çalış.

Artık dediklerinizin hiçbirini yapamıycam malesef kuş gitti bidaha gelmedi :(

Geri