kusum baska yerde ucuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Güvercin2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga tepe
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar 2 tane güvercin aldım 1 ala ve 1 hünkari hünkari kaçtı ama ala hala duruyor ucuruyorum ama başka yerlere gidiyor dolasıyor ondan sonra bızm dama fazla ugramıyor kusu yerde beslıyorum dolasıyor etraflarda taklacı kuş geliyor bızım damın yanında 3-4 takla atıyor gidiyor sonra gelip yuvasına giriyor sizce neden etraflara fazla gidıyor iyi biseymı kotumu ben bunun fazla acılmasını ıstemıyor ne yapmam lazım yanına bı kus alsam duzelırmı

o taklacı kus dedıgım ala yanii damda 3-4 takla atıyor ondan sonar gidiyor karsı catıya konuyor ıncegı zaman ordan yuvaya gırıyor

tek olduğu için diğer yerlerdeki kusları görüp onlarla uçuyordur belk, yanına bi eş alırsan beraber senin yuvanın orlarda uçarlar :hhh:

Güvercin2' Alıntı:
arkadaslar 2 tane güvercin aldım 1 ala ve 1 hünkari hünkari kaçtı ama ala hala duruyor ucuruyorum ama başka yerlere gidiyor dolasıyor ondan sonra bızm dama fazla ugramıyor kusu yerde beslıyorum dolasıyor etraflarda taklacı kuş geliyor bızım damın yanında 3-4 takla atıyor gidiyor sonra gelip yuvasına giriyor sizce neden etraflara fazla gidıyor iyi biseymı kotumu ben bunun fazla acılmasını ıstemıyor ne yapmam lazım yanına bı kus alsam duzelırmı

İstanbul avrupayazıyor ikamet semt neresi senin reelden görüşürsek yardımcı olurum kusda veririm yeni olanlara yardımcı olmaya calısırız

Kralsiz abi bana versene gop a gelebilirsen .d

Istanbul pendikdeym siz neredesiniz
Peki en kisa zamanda yanina es alacagim

eş aldıkdan sonra kesın olarak duzelırmı acaba

Güvercin2' Alıntı:
eş aldıkdan sonra kesın olarak duzelırmı acaba
:evet:

Geri