Kuşum bi anda öldü .ss

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Selamun aleyküm arkadaşlar, arkadaşlarla dolaşıyorduk eve gelirken ot topladım dedim kuşlara vereyim ve bir baktım daha 5 saaat önce ccin gibi olan anne yavrularının üstünde yatarken ölmüş :hayir: :hayir: :hungur: :hungur: yemin ederim elim ayam titriyor yazmakta zorlanıyorum 2 senelik soyun başı fotosunu çektim elime alıp ne hastalığından ölebilir diyer kuşlara birşey olurmu lütfen acil yardm yavrular 14.15 günlük babaları bakarmı büyüyene kadar :hungur: :hungur:

Ekli dosyalar

• Soyun başı anne miskim .(((.webp
    Soyun başı anne miskim .(((.webp
    183.9 KB · Görüntüleme: 1,111
benimde 4 günlükken erkek kus ölmüştü dişi kuş baktı yawruya büyüttü. umarım seninkide öyle olur

arkadaşlar lütfen yardm edin kuşlarım tehlikedemi birşeyler yapmam gerekiyomuu hepsi kndi yavrm :S:S

diger kuslarda halsizlik belirtileri var mi? kuslarin diskilarini takip edin. hastaliklar diskilarindan anlasilir. eger ki diger kuslarda bi problem yoksa o olen kus yavru uzerinde yatmaktan dolayi dolasim bozuklugu sebebiyle olmus olabilir. guvercinlerde basima gelmedi ama tavuklarda bu tarz olaylara sik rastlanir. kolay gelsin. umarim sorun yoktur.

Ben besleyeceğini düşünüyorum. Ancak başka boşta dişi kuş varsa ve eş alırsa bakmaz. Baba kuşun yavruları yedirip yedirmediğini ve (havalar soğuk yavrular tüylenmedi ise) üzerlerine yatıp yatmadığını gözlemleyin. Beslemez ise elle beslemek zorunda kalacaksınız veya yavruları başka bir kuşun altına süreceksiniz.

Benim de başıma böyle sebebini bulamadığım tek kuş ölümleri geldi. Diger kuşları ve dışkılarını gözlemleyin. Önemli olan, genel anlamda bir problem başlıyor ise derhal önlemini alabilmenizdir.

Kolay gelsin..

hener' Alıntı:
Ben besleyeceğini düşünüyorum. Ancak başka boşta dişi kuş varsa ve eş alırsa bakmaz. Baba kuşun yavruları yedirip yedirmediğini ve (havalar soğuk yavrular tüylenmedi ise) üzerlerine yatıp yatmadığını gözlemleyin. Beslemez ise elle beslemek zorunda kalacaksınız veya yavruları başka bir kuşun altına süreceksiniz.

Benim de başıma böyle sebebini bulamadığım tek kuş ölümleri geldi. Diger kuşları ve dışkılarını gözlemleyin. Önemli olan, genel anlamda bir problem başlıyor ise derhal önlemini alabilmenizdir.

Kolay gelsin..
:evet:

Bilgileriniz için çok teşekkürler takip edicem :hungur:

Defalarca uyarmama rağmen aynı şekilde yerli yersiz yerlere konu açıyorsunuz.
Konu uygun foruma taşındı aynı şekilde alakasız forumlara konu açarsanız üyeliğinizi sileceğim.

Geri