Kuşum Çok Halsiz Ne Yapmalıyım?

seferli54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan kaplan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kuşum eskiden çok hareketliydi ama şimdi bulduğu boş kuytu ve köşlere Göğsünü kabartarak yatıyor.Kuşu havadan yere doğru bıraktığımda ise kuş yere düşüyor ve tam yere düşmeden önce 2 kanadını açıp yere çarpıyor.

A)Bunun nedeni ne olabilir?
B) Tedavisi nasıldır?Ne tür ilaç kullanmam gerekeir?Doğal bir çözümü var mıdır?

Ayrıca kuşun arka kısmı pis dışkısı felan hep kuşun tüylerine yapışmış.

arkadaş bende bir kuş vardı aynı senin dediğin gibiydi ben daha yeniyim bu konularda o yüzden tedavisini bilmiyorum ama kuşum aynı şekilde halsiz köşede duruyor ve havaya attığında yere düşüyor du 2 gün sonra öldü çok üzülmüştüm birde dışkısı çok kötüydü sulu bir şekildeydi ve çok fazla su içiyordu inşallah senin kuşa bişe olmaz...

Benin ki çok su içmiyor normal iken ne yapıyorsa şimdide aynısını yapıyor fakat bu gün kuşu elime aldğımda kursağı boştu.(Diğer kuşlarımın doluydu.)

üzüldüm kuşun için galiba yapacak çok şey kalmamış üzülerek söylüyorum kuşun büyük ihtimalle yaşamaz ama umarım düzelir. diğer kuşlarından ayır bulaşıcı bir hastalık olabilir.

kuşlarından ayrı bir çifthaneye almalısın.pompa ile beslemen gerekebilir.doğal ilacı olduğunu düşünmüyorum.eczaneden alfoxil kapsül alarak tedavisi düşünülebilir.(amoksisilin antibiyotik içeriklidir.)^^8 tl .

SANA TAVSİYEM KUŞ ÖLMEDEN DİĞER KUŞLARDAN AYIR YADA ELİNDEN ÇIKARMAYA BAK AZ PARADA VERSELER SAT DERİM AMA KARAR TABİKİ SENİN

Geri