Kuşum dişi mi yoksa erkek mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brtysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

brtysl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat YEŞİL
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim,kardeşlerim fikri olan paylaşırsa sevinirim.resimdeki kuş 4 aylıktır.

Ekli dosyalar

• 07042011.webp
    07042011.webp
    255.3 KB · Görüntüleme: 1,769
  • 07042011(003).webp
    07042011(003).webp
    276.6 KB · Görüntüleme: 1,712
  • 07042011(002).webp
    07042011(002).webp
    182.5 KB · Görüntüleme: 1,768
Masallah kus cok güzel, bence % 80 erkek. Sen Kuslarini bu Balkonda nasil ucuruyorsun Berat? Yoksa ucurdugun baska bir kümesinmi var? Selamlar Kenan

Kenan.P' Alıntı:
Masallah kus cok güzel, bence % 80 erkek. Sen Kuslarini bu Balkonda nasil ucuruyorsun Berat? Yoksa ucurdugun baska bir kümesinmi var? Selamlar Kenan
öncelikle çok teşekkür ederim kenan abi.hiç sorma herkes bunu soruyor :).burda ters tarafta kalmış kümes dışarıda bir çıkıntı var 50-50 cm boyutlarında.oradan uçup geliyorlar genelde.başka bir kümesim yok yani.

Büyük ihtimalle erkek güzel kuşmuş güle güle uçur..

erkek bu kuş kardeş

berat kardeşim kuşun erkek gibi gözüküyor ama sende az çok bilirsin bu şekilde tahminlerin tutmama olasılığı vardır bunu en iyi kendi kümesinde anlarsın zamanla

nasıl fotoğraf cekip gönderiyorsunuz? bende cinsiyetini sorcam.

dişiye benziyor ama sen genede hareketlerini takip etsen daha iyi anlaşılır,

Mesut24' Alıntı:
Selamlar.Kuş %100 dişi. Güle güle uçurman dileğiyle...
öncelikle teşekkürler cevap verdiğin için.yalnız işte benim kafam burda karışıyor.biçok kişi çok büyük ihtimal erkek dedi.sen çıktın kesin dişi dedin.kuşçulukta kuşu gözlemlemeden kuş dişi mi erkek mi anlaşılmıyor mu yani??

abilerim kardeşilerim kimse cevap vermedi de birdaha yazayım dedim.kuşu gözlemlemeden ve eline almadan,sadece görünüşünden kuşun cinsiyeti anlaşılamaz mı kesin olarak???

Fotoğraftan 3 aşşağı 5 yukarı anlaşılır ama dişi gibi görünen kuşlar erkek ya da tam tersi çıkabiliyor, hatta ben çok gördüm büyük ustalar bile eline alarak baksa bile yanılabiliyor cinsiyet konusunda.

%1000 erkek :)) guzel kus bendede aynısı var ben dekıde erkek :))

arkadaslar kus porsumus biliyosunuz kuslar porsuyunca yanı üşümüş tuylerını kabartınca dişiler erkegede benzıye bılıyo bence dişi gibi

Kardeşim kuşu Fotoraflarla belirlemek zordur bir cok kuşcu kuşu eline alır inceler ve öle karar versede yanlış cıkar ama bu kuş dişi kafa yapısı gaga görünüşü dişi kuş iri degil kuş tüylerini şişirmiş bence kesin dişi bence

Bence kusun erkek ama kusun gercekten cok güzel ALLAH güle güle ucurmak nasip etsin

kuşun sahibi bu konuya bir nokta koysun artık.Öğrenmiştir artık kuşun ne olduğunu

arkadaslar hepınızınde bıdıgı gıbı bu sekılde bazen yanılabılıyoruz cunku kus kabarmıs vazıyette fotoda en ıyı kumeste anlarsın

bencede dişi bu kuş.

kuş erkekti arkadaşlar.bu konuya tekrar yazıldığını yeni farkettim.ama şunu anladım ki kimse yüzde yüz bilemiyor.bu da büyük bi eksik bence.kuşa bakarak kesin olarak anlayamamamız bence kötü bi durum.

İZMİRDEN SELAMLAR... BENCE DE BU KUŞ ERKEK ARKADAŞLAR. TÜYLERİNİ KABARTMADIĞI
FOTOĞRAFA DİKKATLİ BAKIN. KAFASI DİŞİYE GÖRE BÜYÜK.

Geri