kuşum durgun kabarıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
güvercinim durgun kuyruk düşük bekliyor ürkütünce sanki bişey yok gibi devam ediyor ben belki faydası olur diye tetra 250 verdim faydası olur mu? veya ne vermeliyim? Aynı tür 2. batım yavrulardan birinide 2 hafta önce kaybettiğim için sormak istedim. şimdiden teşekkürler...

tüye girememiş olabilir iç parazit olabilir agızında beyaz yada sarımsı pıslı ktoplamıs olabılır.. bircok ıhtımall varr. resım koyarsan gorerek daha guzel teshıs konulabılınır.

şimdi tüyleri kabarık diye hasta demeke bence dışkılarını incele, yem yeme içmelerini incele, kursağına bak yem yemiş mi sadece su mu içmiş, kuşta kusma olayı varmı vs vs incele ondan sonra site içinde güvericnlerde görülen hastalıklar ve parazitler ile ilgili yerleri incele ondan sonra teşhisi koyabilirsin bu işi de sen yapacaksın belirtileri sen gözlemeldiğin için sonra ona göre ilaç verebilirsin ama tetrayı bende sürekli veriyorum tetradan zarar gelmez. tüye girmediği için de olabilir arkdaşın dediği gibi bunun için ise belli aralıklarla 1 2 fayk çek tuye girer ama en son bunu dene ki kuş hasta birde tuye sokarsan kuş iyice halsiz düşer ve kayıplar yaşanabilir

inşallah kuşun düzelir

dışkıda sıkıntı yok havalar şu 1 haftadır soğuk gidiyor fakat kümesim soğuk olmuyor tüye girdiğinide zannetmiyorum tüyleri normal görünüyor ama yarın bi kaç foto koyayım

arkadaşım kuşun ya tüye girememiş ya da kanatlarında haif titreme varsa salmonella olmustur, eğer tüy değilse büyük ihtimal şuan yüksek ateştedir heran ya ölebilir ya da kafa çevirebilir, kuşun belindeki tüyleri koparmaya çalış, eğer hemen eline geliyosa kusunun kanat altlarını göysünü ve kuyruk üstünü yol, bir hafta depomin ver tüye girer kurtulur, eğer tüy değilde salmoysa, 7 gün boyunca salmomix ver mercimek büyüklüğünde,aynı zamanda elle besle ki direnci artsın+ bal+ vitamin.

saygılar

KUŞUN KAKASININ FOTOSU DAHA YARDIMCI OLACAKTIR. GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE.yeşil , şeffaf ,beyazlı, sulu ,kızıl ..olmaları farklı hastalıklara işaret .

Geri