kuşum geri gelirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
İyi günler arkadaşlar ben bundan 6 gün önce beyaz mardin güvercini aldım kuşu 2. gün saldım kaçtı ama akşama doru geri geldi bende o günden bu güne uçuruorum hep kaybopluoo 2 sat sora gelio şimdi bu günde kaçtı ama geri gelmedi geri gelirmi ??

1) GELİR
2) GELMEZ...

:haha: BEN GELMEZ DİYORUM...AMA DİLERİM GELİR.. :haha: :slm:

ama 2 saaat kümesin üzerinde uçtu bizim orda bi çatıya indi bende su içmeye gittim bi geldim ki kuş yok bekledim gelmedi inş gelir yaa :hungur: :hayir:

Gelir bence

şu ihtimalde var mesela bana oldu kuş gidiyor 1 saat sonra geri geliyor sonra bi baktım ilerde kuş uçuran adamın yuvasından yem yiyip geliyor sonra geri geldi

inş gelir yaa bide kümese alışkın 3 gündür uçuruorum ama aç uçuruodum onun yanında bangom vardı bi 5 dk su içmeye gittim bi baktım kuş yok hep böle yapıodu geri geliodu ama bu gün kaç saat geçti geri gelmedi inş gelir yaaa

kardeş bu mardinler böle bnce gelmez gelirsede yaw bu kuş geldi daha gitmez diyip zorlama kuşu iyice alışsın.

Gelme ihtimali zor emre kardeşimde demiş başkasının yuvasından yem yiyip geliyor diye bendede olmuştu çatıda yemler vardı hergün sabahtan bi kuş gelip yiyip gidiyodu 1 hafta böle sürdü sonra yakaladım künyesinden sahibini aradım adam oyun kuşunu uçuruyomuş sabah bi gidiyomuş akşam geliyomuş meğerse benim çatıda takılıyo kuş :D seninde öle bişi olabilir kardeş biri tuttuysa ki şuan çok moda başkasının kuşunu çalmak künyeside yoksa ümidi kes

1 haftayı tamamlamamış kuş gelir gelmez diyosunuz benim kendi yavrum olan orig bangolarım ( selanik babgosu der çogu kişi ) 1 yıldan beri uçurdugum kuşkar havada kaldı gelmediler. sen o kuşu unut :D

1 taneside aksam 6 da ucurdum ertesi gün saat 4 de geldi bu kuş 2 yıldan beri uçurdugum bende büyüyen bir kuş gece havada kaldı 3-4 defa sabah güneş doğusuyla gelirdi bu sefer geç geldi ve geldiğinde kanatlarında sorun var gibiydi elime aldım bakayım diye kuş sallabaş gibi olmuş kafa titriyordu ama gözleri hiç kapanmıyordu gözleri normal hali gibi de değildi dışarı pörtlemişti kuş elimde 1 dk durdu durmadı öldü. kuş sanki çok uçmaktan bitap olmuş su içince de çatlamış gibi me geldi ama çatlama nasıl birşey onu bilmiyorum.

kardeş bence o 1 2 kere geri gelmesinin nedeni eski yuvasını arayıp bulamamasındandır belkide şimdi bulmuştur eski yuvasını sen bence aldığın adama bi sor benim başıma geldi böle bi olay

gelme ihtimali zor ama insallah geri gelir

En son indiğini görmüş olduğun çatıya inerken başkası gördüyse o çatıya çıkıp paketlemiş olabilir. Çoluk cocuk dahı kuşumuz kaldı abı abla der cıkar alır bellı olmaz. İnşallah gelır ama..

Geri