Kuşum halsiz, kambur, yumurtlayacak mı hasta mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

umutcan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umutcan Köksoy
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Selamun Aleyküm arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Resimde de görüleceği üzere dişi kuşum böyle kambur duruyor diğer kuşlar dokununca yuvarlanmaya başlıyor. Yaklaşık 1 haftadır böyle. Kuşçudan aldığım baytril isimli ilaçtan 3 gündür 3-4 damla damlatıyorum ağzına. Bu sabah da bi tüy yardımıyla çanağını yağladım fakat fazla içeri zorlamadım. Çanağında bi şişkinlik hissediyorum fakat sert değil, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Allah razı olsun.

Ekli dosyalar

• 08082011450.webp
    08082011450.webp
    277.8 KB · Görüntüleme: 1,569
  • 11082011451.webp
    11082011451.webp
    450.5 KB · Görüntüleme: 1,609
  • 11082011452.webp
    11082011452.webp
    422.2 KB · Görüntüleme: 1,634
Geçmiş olsun kardeşim ama kuşunun kanatlarını çekmişsin, kuyrukları da oyle kuş kanatlarını yenileyene kadar zaten baya bir güçsüz düşecektir sen birde baytrili vermişşsin baytril benim bildiğim antibiyotik kuş iyice halsizleşmiş, kuş hastalıkla mı boğuşsun kanatlarıyla mı boğuşsun, diyeceksin ki hasta antibiyotik vermiyeyimmi vereceksin tabiki ama kuşun kanatlarını çekmek yerine bantla kardeşim eğer ki bantlamak istemiyorsan çekmek yerine makasa vur ilerde kuş kendisi doğal yenilesin kanatlarını, kuşa vitamin takviyesi yapmanda fayda var, kuşun hastaysa da dışkısına bak sulu mu, yeşilmi, kusuyormu kuşun vs. vs. sine bak ona göre teşhisini koy ondansonra tedavi uygula, vitamini ihmal etme kardeş
Saygılar,

Cevabın için teşekkürler. Kanatlarını ben çekmedim aldığımda böyleydi, kesinlikle kanat çekmem, çekilmesine de karşıyım zaten. Dışkısı sulu ve beyaz bi renkte. Baytril vermem gerektiği söylendi, öyle yaptım. dışkısı yeşil değil, kusmuyor. Ayrıca vitamini nerden temin edebilirim acaba, 3. resimde görüldüğü üzere toprak veriyorum bi sorun olur mu vitamin yerine geçer mi bu ? Şimdiden teşekkür ederim.

hasta...

kuş hakkında bilgi vermemişsin ki?pisliği nasıl?ağırlığı nasıl yem yiyormu?çok su içiyormu?vb....

Geri