kuşum hamilemi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ale_mci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ale_mci

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bugra han
Meslek
yok
İlgi Alanı
Kediler
slm.@ abiler ben konuyla arama yaptım ama bulamadım.Nese konuya geçiyim.Benim kümesinmde 7 tane kus var 2 çift 3 tanesi ortada geziyo.bu çiftlerden 2 tanesi 1 ay oldu alalı hediyeydi kus.Aldığımız abimiz kus yumurtlayacak dedi.Aldığımızdan beri hiç tık yok.Kuş halsiz kuyruklarının çıktığı yerin biraz üstü yani sırtının orası kambur hiç kaçmıyor kuş hamile mi ltf bi yardım edin o kadar kuş besledim bir tane yavru alamadım.kusları dışarıya çıkarmayım mı birde biz o yumurtlayacak dediğim dişiyle çok oynuyoruz yani kusu bazen havaya atıyoz bundan kaynaklanabilir mi yumutlamaması.???

güzel kardeşim beli bükülmüş ve tüylerini kabartmış kaçmıyosa kuş kırgın(hasta) demektir sen kuşlarla oynayarak verim alamasın ki kuş belkide çok uğraşıyosunuz diye kırılmıştır belkide bi hastalığı vardır görmeden bi yorum yapamam bi kaç resim koyarsan kuşlarının ve salmanın faydalı olabilirim HAZARBEYOĞLU

arkadasım yumurtluyacak kusa el fazla sürmemelisin cünkü dişi kusun en zorlandıgı sey yumurta cıkarabilmektir kus zaten zorlanıyor sende oynuyor san kusun catalın da da büyük ihtimal yumurta vardır yani gelmiştir belki yumurtayı catalında kırdın ilk basladıgım zaman lar kav sene önce dişiyi tutarken yumur tayı catalın da kırmıstım kus öldü bunun için dikkkat etmen lazım ama senn kusun illede ölecek diye bişey yok ama azızık hassasa ol bu konuda umarım anlasmısızdır :tamam:

kuşlasarını devamlı yemle yumurtlaması için topraktan alması gereken vitaminler var.

Geri