kuşum hapsurup sısıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canavar109
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

canavar109

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim demirel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim arkadaslarım kusum bazen şişiyor bide su içtikten sonra hapsuruyo sızce neden ole oluyor cvp verırsenız sevınırım

HAPŞURUP TIKSIRMASI ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU GİBİ BİR BELİRTİ GELDİ BANA.eczaneden tetra 250 alıp 3 gün litreye 1 kapsül içini boşaltıp içmelerini önersem. TABİİ DAHA BİR DÜNYA İLAÇ İSMİ SAYILABİLİR. tetrasiklin , doxisiklin ... içerikli bir ilacı 3 gün kullanman iyi olacaktır.

onumuz kış malum arad bı pekmezlı su verırsen daha ıyı olur

ANTİBİYOTİK KULLANACAKSANIZ, EHLİYETLİ BİLİR KİŞİLERDEN DESTEK ALMALISINIZ. GELİŞİ GÜZEL ANTİBİYOTİK LÜTFEN VERMEYELİM.

HASTA KUŞUNUZU AYRI TUTUN DİĞERLERİNE BULAŞTIRMASIN HASTALIĞI.

geçmiş olsun . sevgilerimle.

[email protected]' Alıntı:
HAPŞURUP TIKSIRMASI ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU GİBİ BİR BELİRTİ GELDİ BANA.eczaneden tetra 250 alıp 3 gün litreye 1 kapsül içini boşaltıp içmelerini önersem. TABİİ DAHA BİR DÜNYA İLAÇ İSMİ SAYILABİLİR. tetrasiklin , doxisiklin ... içerikli bir ilacı 3 gün kullanman iyi olacaktır.

.bu yazıyı yazdım fakat, YENİ YETİŞMEKTE OLAN GENÇLERE FAYDA YERİNE ZARAR VEREBİLİRİM .O NEDENLE ; EHLİYETLİ UZMAN KİŞİLER VE KURUMLARDAN DESTEK ALMANIZI ÖNERMEK İSTİYORUM.GELİŞİ GÜZEL KİŞİLERİN VERDİĞİ İLAÇLAR DA KULLANILMAMALIDIR. SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

Geri