Kuşum Hep Başka Çatılarda Başka Yerlerde !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzanALAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

OzanALAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozan alan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar Bende Toplam 6 Tane Kuş Var 2 Tane Ödemiş Kelebek 2 Tane Beyaz Kelebek Ve 1 Çiftte Akbaşlı Fındığım Var Kuşlarımı Daha Yeni Yeni Alıştıyorum Fındıklar Hariç Ama Fındıklarda 1 ay öncesiye kadar Kümesin Etrafında Uçuyorlardı Artık İkisi Birlikde Bi Koparttırıyolar Yukarlara Doğru İlerleere Doğru Hep İlerdeki Evlerin Çatılarına Konuyolar Sanki Benim Kuşum Değilde Başkasının Kuşu Gibi...
Neden Böyle Bu fındıklar Yardımcı Olun Lütfen :hungur:

Kuslarinizi günesin en yogun oldugu saatlerde degilde daha cok serinde ucurmayi deneyin..

Kuslariniz tüy'e girmis olabilir eger girmislerse ucmalari icin zorlamak zaten hatalidir..

Vitamin uygulayin,anladiğimada göre yeni kuslarmış zaten birakin alisma seanslarini tam manasi ile bitirsinler..

Ucmayan kelebek kuşu yoktur bana,bakımsiz eksigi cok olan kümes vardir saygilar.

sa arkadaşlar bizim kuslarımız kümesten cıkıp çatıya gide gele gide gele oyunu actı şimdi taklayı bırakmıor sn ona kafanı takma çatıda eş almassa:D o kus 2haftaya oyun acar:D

Kuşları aç uçur kardeşim o zaman Hem Çok uçarlar Hemde Başkasının Çatısına Konmazlar. Günde sadece 1 defa yemle akşamdan akşama. Yavrusu Olan anaçları ise gündüz yemle.

kardeş kuşları fazla doyurma ve uçurduğunda ikisini bir arada uçurma fındıklarda birini uçur veya kendileri kalkıp gidiyorsa birinin kanadaını bağla bir müddet alışırlar güle güle besle

Kardesim cok güzel bir noktaya dokundun aynı sorunu bende yasıorum :)

Geri