KUŞUM HIK HIK YAPIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sensible
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Sensible

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ertuğrul Barış
Meslek
Radyo Tv
İlgi Alanı
Kediler
Kuş çok canlı gayet güzel yem yiyor, yakalamak çok zor yalnız 2 haftadır elime alınca heycandanmıdır bilmem korkan kuşta kalp hızlı atar ya guguk acayip bişi oluyor bi keresinde de elimde bayıldı ölecek gibi oldu hafiften kafasını salladım yere bıraktım düzel di

garip bi durum kuşu rahat bırak hiç elleme ne yaparsa yapsın anca öle düzelir

YORUMSUZ, HİÇ BAŞIMA BÖLE Bİ DURUM GELMEDİ AÇIKCASI.

kuşun büyük ihtimalle çok yaşlıdır vakti gelmiştir benimde bi kere yaşlı bi akbaşımı elimle tutarken aynen dediğiniz gibi bayıldı birden fazlada sıkmadım her kusu tuttuğum gibi aldım, yere bıraktım ama düzelmedi öldü azından su çıktı çok üzülmüştüm.ama yapacak bi şey yok gerçekten :(
abi hık hık yapıyorsa monodox vermeni öneririm bu hık hık olayı her kuşta görülüyor genelde yeni yetişen yavrularda. ben yarım kapsül doz veriyorum 2-3 gün sonra geçiyor.
bide fazla vermeyin yarım kapsül zaten toz oluyor suyla karıştırıp içirin geçer.

BAYTİRİL DE İŞE YARIYOR, FORMDA ÖNERMİŞLERDİ DENEDİM İŞE YARADI.

el ile tutulmaya alışık olmadığından yapar. sevgilerimle..

Sensible' Alıntı:
Kuş çok canlı gayet güzel yem yiyor, yakalamak çok zor yalnız 2 haftadır elime alınca heycandanmıdır bilmem korkan kuşta kalp hızlı atar ya guguk acayip bişi oluyor bi keresinde de elimde bayıldı ölecek gibi oldu hafiften kafasını salladım yere bıraktım düzel di

geçmiş olsun olagan bir sey bulabilirsen

ERİTROMİSİN500 TABLET İ 3/1İNİ SABAH AKSAM 3 GÜN VER DÜZELİR AMA ZOR BULUNUYOR ESKİ BİR İLAÇ NORMAL ECZANELERDE SATILIR OLDUKCADA UCUZ

SAYGILAR

Geri