Kuşum istemiyormu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 786
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
7 kusum la bi kusculuha basladım ılk 2 tane wardı onları kacırdım acemıdım alıstıramadım ondan sonra 2 tane daha aldım bı kız bı erekek onlardan 1 ay yumurta alamadım 1 ay sonra 5 kus daha aldım kızlı erkeklı 1 tanesı hedıye :) kızmı erkekmı bılmıyom yenı buyume simdi sonradan aldıhım sut beyaza benım ilk erkehim cok yanastı etrafında donuyor ve otuyor kız yuvadan cıkınca oda cıkıyo fln erkehımle hep aynı yerde duruyorlar yuvada fln sımdı bıde erkehım hep otuyor kızıda suraklı gagasıyla temızler gıbı gaga yanaklarını sırtlarını opüyor:) pekı bu kuslarım yumurtlarlarmı? yada nerden anlarım ve diherleri eşleşirmi bunlara cıftlesme ilacı alayım alsam zararı olurmu veterınere sordum saıyoruz dedı bırazda kortum dengelerı bozulur dıe sızın bılgılerınıze ıhtıyacım war sımdıden tesekkürler

Sevgili arkadasım kuşları kendı haline bırakırsan onlar işini bilir.

Sadece çift yapmak istedıklerını kucuk bi bölemeye veya kafese alabilirsin. Daha rahat eş olurlar.

Çiftleştiklerinde zaten istemeseler de yumurtlayacaklardır. Biraz sabır. Çiftleşmeden yaklaşık 15 gun sonra yumurta olur. O yumurtlarda 18-20 gunde yavru cıkar.

Kuşlarını yenı aldıysan kanatlarını çek i o surede evıne alışssın. Kümese kendılerı gırıp cıksın. Fazla zorlama yani.

saygılar.

EFE_' Alıntı:
Sevgili arkadasım kuşları kendı haline bırakırsan onlar işini bilir.

Sadece çift yapmak istedıklerını kucuk bi bölemeye veya kafese alabilirsin. Daha rahat eş olurlar.

Çiftleştiklerinde zaten istemeseler de yumurtlayacaklardır. Biraz sabır. Çiftleşmeden yaklaşık 15 gun sonra yumurta olur. O yumurtlarda 18-20 gunde yavru cıkar.

Kuşlarını yenı aldıysan kanatlarını çek i o surede evıne alışssın. Kümese kendılerı gırıp cıksın. Fazla zorlama yani.

saygılar.

bilginlerin için tskler eet kantlarını cektım ılk aldıhım 2 sının kanatları cıktı ztn saol bılgıler ıcın

onlar işi pişirmeye başlamışlar yavaş yavaş sen bırak onları kendi hallerine onlar işi nasıl yapıcaklarını iyi bilirler olmadı onları başka bir yere al gerci gerek yok 15-20 gün sonra onlar başlarlar tüst üste cıkmaya yani eş olmaya yakıın zmanda da yavrular gelir :haha:

kardeş dişi erkeği böle öpüyor gibi olup erkek de o öyle yaparken duruyorsa bilki bunlar eştir yakında birbirlerine kusmaya sonra çiftleşmeye sonra da yumurtlamaya başlarlar sonra yavru .....

123_123' Alıntı:
kardeş dişi erkeği böle öpüyor gibi olup erkek de o öyle yaparken duruyorsa bilki bunlar eştir yakında birbirlerine kusmaya sonra çiftleşmeye sonra da yumurtlamaya başlarlar sonra yavru .....
eet erkehi kıza ole yapıor opuyo fln kızı hıc yanlıs bırakmıyor murutalıhın ustunde duruyorlar yanlarına kımseyı almıyolar ıns yumurtlarlar saolun hepınızın bılgılendırmesı ıcın

123_123' Alıntı:
eet erkehi kıza ole yapıor opuyo fln kızı hıc yanlıs bırakmıyor murutalıhın ustunde duruyorlar yanlarına kımseyı almıyolar ıns yumurtlarlar saolun hepınızın bılgılendırmesı ıcın

Güzel dilimizi kullanarak yazdığınız sürece konularını kilitlenmeyecektir. Yazılarınızı okurken zorluk çekmeyelim çekmesinler.
Türkçe yazalım, msn, chat, ırc dili ile değil.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri