kuşum kaçtı ankarada 22 05 2012 tarihinde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
abilerim bu kuş beş günlükken kanadını açtım ve birden bişeyden korktu ve havalandı biraz evin çevresinde dolaştı ve gitti kuşun kuyruğunun tam ortasında bir beyaz tüy var bulan lütfen geri verebilirmi:((((

Umarim geri gelir yok gelmezse.
100km gitsede anlamaz
Orda geri alman daha masrafli olabilir yenisi daha mantikli.
5günlük kus sonucta heyecanda var acelelikten dogan üzúntüye alisacaksin.
Hasta olsada 100 lira harcasan dahami iyi olurdu?

2 kus var elimde kuyrukta tek kücük ve biinde büyük tüy var biri siyah biri sabuni.
belcikaya gelirsen veriyim sana cok oldumu salali :slm: :slm: :slm: :slm: :slm:

abim ben ankarada 14 yaşında bi çocuğum kuş sanırım rengini tam bilemiyorum ama dumanlı ben bikere belçikaya gelemem dün cuma günü saldım daha doğrusu onun kanadını açtım ve birden ilk çatıyo uçtu bişeyden korktu sanırım biraz evin çevresinde dolaştıkdan sonra çok yükseldi birden gitti ilk bi kuşa kapıldı sonra havada ayrıldılar acaba kuşu aldığım abiye gitmiş olabilirmi çünkü kuş sanırsam erkekti ve dişisi o abideydi dişisinin kokusunu alınca gitti ben böyle düşünüyorum işte kuşu salalı 24 saat filan oluyor abim

geçmiş olsun kardeş gidenin gelmesi zor... eski sahibine uğra bahsettiğin gibi uçan yatık olmayan bir hayvansa ve evi de çoook uzak değilse oraya inme ihtimali yüksek...

ankarada yaşıyosan bilirsin kırkkonakdan sincana bence gider çünkü adam polatlıya kuş vermiş polatlıdanda geri gelmiş

Aldiginda garantisi varsa iade etmek zorundadir!
yok alip hurdaya ayirdiysa hic bekleme unut gitsin

Geri