Kuşum Kaçtı Yumurtalar Çıkarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan23_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hakan23_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet türk
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim 14-15 günlük yumurta vardı dişi kalktığı zaman erkek oturuyordu normaldede dişi oturuyordu bugün çok kötü bir şey oldu kümesten çıkardım kuşları her zaman ki gibi yemliyordum kümesin önünde yemlemeden erkeği uçurayım dedim bayağı uçtu daha sonra bizim apartmanın çatısına kondu akşam üzeriydi daha sonra dişi hiç yapmadığı bir şey yaptı o da uçtu ama başka yere gitti gittiği yerde de gidip alamadım şimdi erkek çatıda dişi başka yerde erkek sabah gelir de dişi yi bilmiyorum ;
1. sorum :yumurtalar gitti artık yavru çıkmaz değil mi ? :(((
2. sorum:dişi gelir mi geri dişi çok oyuncul ama fazla uçmuyor genelde takla atıyor oraya bile zorla giittti gitti kondu kaldı orda
cvp bekliyorum benim için çok önemli zaten bugün hiç iii geçmedi benim için apartmanda komşu çocukları korkuyormuş diye şikayete geldi zaten canım birde ona sıkkıın inşlh cvp yazarsınız şimdiden sağol belki de son sorum olacak :(((

ERKEK YATAR YUMURTAYA DİŞİDE YAKIN BİR YERDEYSE YARIN KUŞ UÇURTUP GERİ GETİRMEYE BAK USTA

neyden kuşlardanmı korkuyormuş öyle bir günden fazla birşey olmazda sen sıcak tut yumurtaları

Abi balkonda beslıyorsan kuslarının cogu geceyi dışarda gecirecegini en başta söylemiştim..taklacı kuş yatırılmışsa kondugu yerden kalkması uzun sürer..

Geri