:(((kuşum kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faruk Yapar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 547
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tuncer Çetin
Meslek
Makine Tekniker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar slmlar
bugün yani cumartesi günü 1tane kuşum kaçtı çok değer verdiğim bir kuşumdu akşama kadar bekledim gelmedi çok üzüldüm çok emek vermiştim sanki bir an kuşçuluktan soğumuş gibi oldum şu an çok kararsızım kuşçuluğa dvmmı ediim yoksa buraya kadar pes mi diim daha öncelerindede kaçırmıştım ama bu kuş bnm için hem manevi hemde maddi yönden çok önemliydi her türlü ymrlarını bekliorum!!! sizde bnm gibi olaylar yaşamışsanız lütfen anlatınız ve sonralarında ne yaptığını anlatır mısınız
büyüklere küçüklere slmlar sevgiler saygılar!!!

kuşun kaçtıda cinsi neydi nerde oturuyosun rengi nasıldı soylede belki yakalayan iyi niyetli cıkarsa geri verir

İSTANBULDA OTURUYORSAN ŞAYET BU HAVADA KUŞ UÇMAYACAĞINI BİLMEN LAZIM DERİM AYRICA HASAN ARKADAŞIMIZINDA DEDĞİ GİBİ KUŞUN VARSA RESMİ CİNSİ RENGİ OTURDUĞUN SEMT BU TARZ BİLGİLERİ YAZARSAN KUŞU YAKALAYIP SANA GERİ İADE EDECEK BİR İYLİKSEVER BELKİ DENK GELEBİLİR.

kuş kaçırma kuşçular için normal bir durumdur. her kuşçunun maddi-manevi değeri yüksek kuşu kaçabilir, çalınabilir, şahin-atmaca kapabilir, hastalanıp ölebilir. Bunlar normal durumlar. Benim özendiğim, gözüm gibi baktığım kaç tane kuşum kaçtı, parasıyla bile bulamadım. Yılda ortalama 5-6 tanesini şahin kapıyor. Hastalanıp ölenler oluyor vs. Yinede kuşçuluğu bırakmam. Bence 2 kümes yapın, birine değerli kuşları koyun akşamdan akşama salın, kendi hallerine bırakın. Diğerlerini istediğiniz gibi uçurun, gidenleri telafi edersiniz.

kardeşim bir kuş kaçtı diye kuşçuluktan soğuman çok ilginç.senin kuşçuluk yapman o kuşa mı bağlı orasını pek anlayamadım.sen eğer kuşçuluğa sadece o kuşu beslemek için başladıysan ve şimdi o kuşu kaçırdıysan bırak derim.ama bunu bir tutku olarak yapıyosan,burda sana herkes bırak dese de bırakamazsın.saygılar

güvercin beslemeye ben 8-10 yaşında başladım bnm için büyük bir tutku ztn bi ara bırakmıştım 4ay sonra yine beslmeye başladım ama bnmde ilk defa en değerli kuşum kaçtı
kuşun cinsi alman posta kuyrukları siyah daha 7-8 aylık
yer bursa osmangazi

Evet bizlerde bu tür olaylar yaşadık hemde çok kuş kaçırdık, biz bu hobiye gönül verdik. Kuş kaçırmayla kuşçuluk bırakılacaksa önce kuşçuluğundan şüphe etmelisin.
Bu tür konuların sitede hiç yeri yok -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri