kuşum kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur39

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
onur başkan
Meslek
işçi
İlgi Alanı
yumurtası olan dişi kuşum saat 6 civarında uçup gitti kanatları bantlıydı ama biraz su koymuştum banyo yaparken bantlardan kurtulmuş daha 4 gün oldu ben alalı eşi burda kümeste şu saate kadar bir bu çatıya bir o çatıya gezip durdu bir kaç kez terasa inmeyi denedi ama bi türlü inemedi benim teras diğer binalardan biraz aşağıda kalıyo yuvayı görüyo biliyo buralardan ayrılmadı ama hava karardı ve şimdi bende görmüyorum

1. gece sokak lambalarının ışığında uçabilirler mi yoksa olduğu yerde tüneyip kalıyolar mı ?

2. eğer hala buralardaysa eşinin batlarını çözüp salayım mı yoksa bişey yapmayım mı ?

aynısı benim oldu hiç korkma bu gün gelmese eger etrafta kuşcular indirmese 2 3 günde olsa elbet gelir çünkü yavrusu varmış

kuş bu sabah geldi çok sevindim :hhh: sürekli soru soruyorum kusuruma bakmayın ama onları yuvaya alıştırmak çok heyecanlı zevkli bi iş

şimdi bu kuş yuvaya alışmış mı sayılıyo eşinide onunla birlikte salsam mı yoksa eşi biraz daha bantlımı kalsın yoksa ikisinide mi bantlayım

şayet yumurtaları varsa bantlı kalsın, 10 gün sonra bantlarını aç,1-2 gün hafif sıkıştırıp bantlı olanında etrafı tanımasını sağla, yavrular yumurtadan çıktığında erkek kuş sevinçten şow yapsın, uçsun kanat çırpsın, neşesini sana aktarsın.

(diğer kaçan kuşa gelince, evet o yuvaya alışmış, ama sen yine de 10-15 gün daha pek sıkıştırma, etrafı iyice tanısın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri