Kuşum kan kusuyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan borannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

borannn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
boran
Meslek
ogrencı
İlgi Alanı
Kediler
sa. abilerim mıskım garıplestı dıe konusunu acmıstım kusumun hastalıgını ama bu gun yenı bir sey gordum kus gagasını sallıyor ve agzından kanlı bır sıvı gelıyor kus hakkında: mıskım 2 aydır eş ama yumurta yok kamburunu bukuyor follukda yatıyor ama yumurtlamıyor ve kanat bıle çırpmıyor halsızlık vardı kusda ama bugun kanlı sıvı azından geldıkden sonra bıraz canlandı acaba nedır kusun azından gelen bu kanlı sıvı yardımlarınız ıçın tesekkur ederım

Re: s.a. acil yardım hastalık için

foto net cıkmadı ama

Ekli dosyalar

• 200902271533001.webp
    200902271533001.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 1,336
Selamlar.Kuşun iç organlarında iltihaplanma olabilir.Kullanılacak ilaçlar ilgili alt forumda var biraz araştırırsanız sorununuza cevap bulabilirsiniz.Saygılar...

Kardeşim senin kuşun üst solunum yollarından enfeksiyo kapmış düzelmesi çook kolaydı fakat hastalık en son evresine girmiş şuan kurtulma şansı çook az muhtemel kanın genzine kaçması sonucu ölebilir beimde başıma çook geldi ama zamanla tedavisini öğreniyorsun ama kümesinde tüm kuşlarının burun deliklerine ve ağızlarıda sıvı akıntı varmı diye kontrol et diğerlerini kurtarırsım şimdi tylan 50 alacaksın ve berovit b 12 karışımını 0.10 ml tylan 50 çek insülin iğnesine 0.25 ml de berovit b 12 çek bu karşımı 10 gün verirsen düzelir eğer gözlerinde akıntı sulanma ve burnunda işime varsa bunlara takviye ornitab vermelisin geçmiş olsun

sevgili arkadsim kusun ileri derecede ust solunum yolu intahabina yakalnmis ama onceden gorebilseydin dedigi gibi arkadsimizin cok kolaydi bunu adi burda ornitoze diye gecer ve 3 gunluk hap veya ornitoze mix kullanirak atlatilir am a senin kusun ilerlemis safhada antibiyotik batriel olabilir tedaviye hemen baslamalisin

Geri