kuşum parçalandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
bügün sabah kuşumun ayağını gözlerini kanatlarını gövdesi yoktu kanatlarıda yoktu sadece kümese baktıgımda bir kuşum eksik ve ayak ve göz duruyodu sizce bunu kim yaaptı :hungur:

Kümesin nerede yerde mi ? çatıda mı ? ona göre önlem al.Yerdeyse kedi,fare yada sansardan biridir ama çatıdaydı diyorsan o zaman kuşları ya atmaca aldı yada şahin...gerçi yırtıcı kuşlar alıp götürüp başka yerde yerler ,yinede dikkat et her zaman kümesin kapısı kapalı kalsın...

martı varsa etrafında dönen, martı da yapmış olabilir, aç martı pike yapıp güvercini atmaca şahin gibi kavrar iki kanadının üzerine basar yiyebildiği kısmını yer gider, ben de eskiden gündüzleri kümesi açık bırakırdım, habire kuşları yarım yamalak hırpalanmış bulurdum, bir gün denk geldi martı kızma bir yavruya çökmüş parçalarken.., sonrasında kümesi kontrolsüz açık bırakmamaya başladım problemi çözdüm.

güvercincionur' Alıntı:
bügün sabah kuşumun ayağını gözlerini kanatlarını gövdesi yoktu kanatlarıda yoktu sadece kümese baktıgımda bir kuşum eksik ve ayak ve göz duruyodu sizce bunu kim yaaptı :hungur:

%95 bak ben tahmin edeyim senin kümesin yerde ve bunu sansar yaptı adım gibi eminim aynısı başıma geldi dükkanın karşısında boş arsada beslerken sansarı ben kendim görüp öldürdüm lakin 2 kuş telef olmustu en güveniliri balkon hırsızlık ve sansar vs tehlikelere karşin lakin oyunlu kuşta sıkıntı çekiyoruz işte.

kümesim yerde galiba kedi yaptı kedinin girebilecegi bi yer vardı ama telliydi oradan girdi galiba

Geri