kuşum sallabaşmı oluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
kuşum 2 gündür çok tedirgin hayvan yeme vuramıyor kafasını öne dogru atıyor ama hemen ekiyor almadan..fakat boynu tam olarak dönmedi daha..belki başka bir nedenide vardır..belki taklaesnasında veya uçarken bi yere kafasını çarpmışolabilri diye düşünüyorum veya boyun incilmesi falan olmuş olabilir..2 gündür böle bakalım apzart gününekadar bekleyecem ...şimdilik elimle boynunu saga sola hafifce ilerletiyorum alıştırıyorum bir nevi egserzi ama sallabaş ihtimalini göz önüne alark ilaç almak istiyorum bana önerebileceginiz ilaç varmı arkadaşlar...herkes farklı bişeyölüyor kafam karıştı daha önce kümeslerimde hiç ahstalıktan kuş kaybetmedim.o nedenle tecrübesizim..

yardımlarınız için teşekkürler...

Benim de dişi çakalımda 2 gündür dediklerinizle tamamen aynı şeyleri yaşıyorum....ve bende bu konuda bilgili arkadaşların bizlere yadımcı olması konusunda size katılıyorum

saygılar

kardeş sanada büyük geçmiş olsun benim kuşda yeme vurmaya başaldı lakin genede tedirginim..aklıma şu da geldi hayvan kızgındı biraz..eşini ayırdım bi arkadaşa vermek zorunda kaldım çünkü kuş yakalamaydı ...o kuşu sahibine evrince hayvan tek kaldı..ben belki eşinden ayrılınca üzüldü püsündü kaldıı diye düşünüyorum ama bu akşam yanına bi dişi koydum kendi neşesi yerine geldi yemede vuruyo bakalım 2 gün daha bekleyecem..

ben burdab ustaların sallabaşla ilgili önerilerini sabırla bekliyecegim..

Ben benim çakalı azad ettim...zaten yeni kuştu en güzeli bu kanadını açıp yolladım gitti...saygılar

ben eptantoin adlı ilaçla 3 kuşu iyileştirdim hapı ikiye bölüp hergün ağzına bi yarısını ver yeni başladıysa kesin geçerir.

Geri