Kuşum sonunda ele alıştı :)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar yaklaşık 2 senelik mücadelem bi sonuç verdi ve kuşum ele alıştı. Herkes bi güvercinin ele alışmayacağını söyledi bana ama ben sonunda bunuda yaptım... Yaklaşık 2 sene evde kolide durdu ve alıştı... Şimdi evde insan olmadan durmuyo :) İnsanların kafasına konuyor. Mesela koltuğun tepesindeyken ayağınızı uztın öterek ayağınızı dövüyor. Bu arada kuş erkek. Ama annem artık satmamı istiyor ne yapacağımı bilmiyorum...

yorumlarınızı bekliyorum...

SİNAN ÖZTEKİN

Ekli dosyalar

• IMG0257A.webp
    IMG0257A.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 1,200
  • IMG0258A.webp
    IMG0258A.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1,224
  • IMG0261A.webp
    IMG0261A.webp
    7.7 KB · Görüntüleme: 1,229
2 senedir kolide mi :S yazık hayvana ne kadar kızışmıştır kim bilir :D

Muhabbet kuşu felan sanın heralde :p dışarı çıkarda taklacıysa takla atsın oyuncuysa oyun yapsın :utangac:

güzel bir iş yapmışın arkadaşım bir kuşu bu şekilde ele alıştırmak kolay değildir acaba dışarı çıkarmayı düşünüyormusun

Zavallı kuş. erkekliğinin 2 yılı heba olmuş. şimdi onun onun yanına tavuk koysan binmeye kalkar ne kadar azgın allah bilir :)

walla ben kuşlarımı çok aç koyarsam elime kafama her yerime konuyor

der1' Alıntı:
2 senedir kolide mi :S yazık hayvana ne kadar kızışmıştır kim bilir :D

Arada bir kuşların içine çıkarıyorum o işini hallediyor :heyo:

By_skaba' Alıntı:
walla ben kuşlarımı çok aç koyarsam elime kafama her yerime konuyor

Bu işin açlıkla alakası emin ol ki sen ona karşı sevgini belli et yeter...

silik dumanlı' Alıntı:
güzel bir iş yapmışın arkadaşım bir kuşu bu şekilde ele alıştırmak kolay değildir acaba dışarı çıkarmayı düşünüyormusun

KUşu zaten hemen hemen her gün 1-2 saat diğerlerinin yanına dışarıya çıkartıyorum...

CiRKiNHaCKeR' Alıntı:
Muhabbet kuşu felan sanın heralde :p dışarı çıkarda taklacıysa takla atsın oyuncuysa oyun yapsın :utangac:

Başka kuşlarımda var onlar oyunarını yapıyo bir de böyle bişey yapmak istedim ama gerçekten çok güzel oldu... Ne zaman elimde bişey yesem yanımda bitiyo....

bu arada kuşu satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa irtibata geçsin...

arkadaşımın anaçları kaçınca yavrularını sen bak ben müsait değilim diye bana verdi ben de çalışmıyorum diye kabul ettim ve 10-12 gün sonra yeme düşene kadar şırıngayla besledim daha sonrasınnda da büyük taneli yemleri gagasını açıp yutturuyodum . kuş siyah arkatepe trakya yerlisi ve 1,5 aydır bende uçmaya bile başladı özellikle biraz acıksın köpek çağırır gibi sesleniyorum ve nerede olursa olsun geliyo. gecenlerde arkadaşlar ziyarete gelmişti çatıda kuşları seyredip çay içelim dedik. kuş acıkmıştı diye tepemizden aşağı inmedi bide ciyak ciyak bağırması yok mu deli ediyo. açıkçası ilk başta insanın hoşuna gidiyo ama sonuçta güvercinin ele alışmassı iyi deyil . ben tavsiye etmiyorum.diyerlerine de kötü örnek oluyo. :asla:

hasanugurlu' Alıntı:
arkadaşımın anaçları kaçınca yavrularını sen bak ben müsait değilim diye bana verdi ben de çalışmıyorum diye kabul ettim ve 10-12 gün sonra yeme düşene kadar şırıngayla besledim daha sonrasınnda da büyük taneli yemleri gagasını açıp yutturuyodum . kuş siyah arkatepe trakya yerlisi ve 1,5 aydır bende uçmaya bile başladı özellikle biraz acıksın köpek çağırır gibi sesleniyorum ve nerede olursa olsun geliyo. gecenlerde arkadaşlar ziyarete gelmişti çatıda kuşları seyredip çay içelim dedik. kuş acıkmıştı diye tepemizden aşağı inmedi bide ciyak ciyak bağırması yok mu deli ediyo. açıkçası ilk başta insanın hoşuna gidiyo ama sonuçta güvercinin ele alışmassı iyi deyil . ben tavsiye etmiyorum.diyerlerine de kötü örnek oluyo. :asla:

tamamen katılıyorum 2 sene uğrasmak yerine bu yolu secmen daha mantılıydı.
ayrıca kusu 2 sene kutuda beslemen buuyuk bir işkence ve asla yapılmaması gereken bir durum.
kotu ornek teşkil ediyor.

Tebrik ederim çok uğraştığın belli 2 sene az değil devamını bekleriz seninle amerikan güreşide yapar inşallah :) :)

FatihT' Alıntı:
Tebrik ederim çok uğraştığın belli 2 sene az değil devamını bekleriz seninle amerikan güreşide yapar inşallah :) :)

El ve ayakla kavga etmeyi çok seviyo zaten..

arkadaşlar bir de elle beslenen güvercinlerinn normal büyüyen güvercinlere göre daha az kendine güvendikleriinii farkettim hani anakkuzusu derler ya o türdenn oluyor belki de bben fazla özendiğim için olabbilir bir de elde güvercin yetiştiren arkadaşların yorumları bu şekilde mi onu merak ediyorum çünkü bu durum da güvercin için hiç uygun değğil.

2 sene kutu içinde valla eziyet olmuş. Çekirdekle ele alıştırman daha kolay olurdu, kuşun 2 senesini yemezdin hem :)

Geri