kusum topallıyor yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmethabil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmethabil
Meslek
takı tasarım
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar dün tatsız bi olay başıma geldi kuşlar fazla yükselince atmaca daldı 2 kuşum çakmaklıyla mavi 3-4 saate yakın yoklardı geldi sonra ama sanırım çakmaklım kendini biyere atmış sağ ayağı topallıyo hareket ettirebiliyor ayağını ama basamıyo üstüne acaba neden herhangi bi kırık yara falan yok inceledim

mehmethabil' Alıntı:
arkadaşlar dün tatsız bi olay başıma geldi kuşlar fazla yükselince atmaca daldı 2 kuşum çakmaklıyla mavi 3-4 saate yakın yoklardı geldi sonra ama sanırım çakmaklım kendini biyere atmış sağ ayağı topallıyo hareket ettirebiliyor ayağını ama basamıyo üstüne acaba neden herhangi bi kırık yara falan yok inceledim

GEÇMİŞ OLSUN MEHMET KARDESİM AYAKLARININ SAGLAM OLDUGUNU SÖYLÜYORSUN BELKİ YARALIDIR GÖREMEMİŞSİNDİR TÜYLERİNİN ARASINI ELİNLE VEDE ÜFLEYEREK İYİCE KONTROL ET YARALANMA YOKSA KORKTUGUNDAN DOLAYI KENDİNİ BİRYERE ATAINCA ÇARPMA NEDENİYLE ZEDELENMİŞ OLABİLİR BİR MÜDDET KORKUYU ATANA KADAR KALDIRMA
GEÇMİŞ OLSUN DÜZELİR İNSALLAH

SAYGILAR

ben biraz araştırdım ve kuşun ayağına iyice bakdım herhangi bi yara izi yada kırık yamuklukfalan bşy yok ama şu dikkatimi çekdi kuşun ayağında yeni filiz çıkıyo büyükçe acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi

mehmethabil' Alıntı:
ben biraz araştırdım ve kuşun ayağına iyice bakdım herhangi bi yara izi yada kırık yamuklukfalan bşy yok ama şu dikkatimi çekdi kuşun ayağında yeni filiz çıkıyo büyükçe acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi
tabiki yeni çıkan filiz yürüdükce yere degiyorsa canı yanar ya o tüyü çekin kuş rahatlasın yada makasla yere sürtmeyecek sekil de kesin geçmiş olsun
saygılar

Yeni Çıkmış Filizi Çekmenizi Kesinlikle Önermem!

Geri