Kuşum Uçmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 318kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

318kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KeMaL Özcan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
S.a ßyler Veya Abiler 2 tane kuş aldım uçmuyorlar gidiyolar komşunun damına konuyolar bnde alamıyorum geri geliolar yem için dama çıkıorum yem yiyorlar geri gidiolar bi kere zorla yakaladım yuvaya koydum ertesi gün açtım geri kaçıolar

Sonra orda Akşama Kdr Bkliorlar Birisi Yuvaya Girmiyo Başka Evde Yatıo Ama seyip Değilde değil yardım edin :hayir:

Olur böyle şeyler vak'alar.. Takma kafana :)

Satman daha iyi olucak.Bango vs. besle.

yaştan dolayı olabilir.

Selam kardeş kuşların cinsi ne?taklacı mı?Tüye filan mı girmişler? kuslar damızlık mı? damızlıksa aldıgın kısiye sor yerde cok mu kalmuışlar?belkı cok uzun zamandır ucmadılarsa felan kusların kanadı tutulmustur.Eğer kuşlar yavru ise yanına güvendiğin birinden iyi ucan kus getır evıne kafesıne alıstır.O kuşla beraber kendı kuslarını kovala.O kuş onlara kılavuzluk eder.İlk gun 2 dakka 2. gun 5 dakkka derken kusların ucmaya baslar dıye dusunuyorum.Genede üstatlar daha iiyi bilirler.kolay gellsin

kardeşim kuşların dama alıştıysa işin zor bence sen onları sat yerine bango baska kelebek yada tip kuş al uçucu kuşlardır bunlar alıştırdın mı seni mahçup etmezler birde kuşları tok uçuruyorsan acıkana kadar kumese gelmezler bi kaçgun aç uçurmayı dene derim.

o kuşların satmanı tavsiye ederim yeni yeme düşmüş kuşlardan al türü fark etmez al korkma imkanı yok kaçmaz kuşu kov yine kaçmaz

oncelikle verdigin bilgileri sinirli vermissin damdami balkondami kus besliyorsun kumesin var mi sadece 2 tane mi kusun var sunu beliteyim yerde mutlaka kusun olmasi gerekiyor ki az sayida kus beslediginde kuslar yerdeki kusu gorsun...kardes yavru kizmasi bongo... baska kuslari al onlari asiri zorlamadan ucur yerde kusun olsun

kardeşlerim biri gög keşbir birida taklacı taklaci uçuyoda 2 tur keşbir yüzünden geri gidiyo damda besliyoum taklacı tüyde keşbir stn hiç hemen qonuyor

Geri