kuşum yere çakılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dsffj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

dsffj

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit şaşmaz
Meslek
serbest meslet
İlgi Alanı
arkadaşlar ben 2 tane kuş aldım normal olarak biri dişi dieri erkek dişinin kanatları ve kuyruğu makaslı idi ben kanatlarını çektim ha dişisininkini çekmişken erkeğinide çekim hem yaz günü dinlenirler diye yaklaşık 4 hafta oldu kanatları çıktı sayılır erkeği yükselebiliyor damdan dama geziyor ama dişisini alıp havaya alınca yere çakılıyor acaba kuyruğu makaslı olndanmı bunun sebebini öğrenebilirmiyim bide çatıya salınca hemen içeri giriyolar neden yerlerinimi sevmediler acaba? şimdiden sağolun

dsffj' Alıntı:
arkadaşlar ben 2 tane kuş aldım normal olarak biri dişi dieri erkek dişinin kanatları ve kuyruğu makaslı idi ben kanatlarını çektim ha dişisininkini çekmişken erkeğinide çekim hem yaz günü dinlenirler diye yaklaşık 4 hafta oldu kanatları çıktı sayılır erkeği yükselebiliyor damdan dama geziyor ama dişisini alıp havaya alınca yere çakılıyor acaba kuyruğu makaslı olndanmı bunun sebebini öğrenebilirmiyim bide çatıya salınca hemen içeri giriyolar neden yerlerinimi sevmediler acaba? şimdiden sağolun
MÜCAHİT KARDESİM YERE ÇAKILIYOR DEDİGİNİZ KUŞ OYUNLU TAKLACI İSE SERSEM OLMUSTUR ONDAN YAPAR YOK TAKLA ATMIYOR YADA ÇAKILACAK KADAR DEGİLSE YA BOYUN DÖNÜKLÜGÜ VARDIR YADA BAKAR KÖRDÜR KUSLARINIZIN RESİMLERİNİ ATABİLME İMKANINIZ VAR İSE BURADA BULUNAN ARKADASLAR DAHA DA AYDINLATICI YARDIMCI OLABİLİRLER

SAYGILAR

sen tufaya gelmişin kardeş sana kuşu satanlar bu yüzden makaslı vermiş.kuş uçmuyorsa kanat tutukluğu vardır hasta değilse eğer.

Sallabaş Olabilir Kanat tutuklugu olabilir + kanadında ur olabilir Kanadının eklem yerlerine Bi bak şişlik varsa urdur

büyük ihtimal kanadı tutuktur bilerek makaslı kuş satıyorlar sanki çok iyiymişde ondan makasa vurulmuş gibi düşündürüyorlar

sat veya damızlık yap yavru al ne çıkrsa bahtına

kuşta hastalık yada halsizlık olabılır.malum tuy mevsımı kuslar cok gucsuzler ve hastalıga karsı dırencsızler

Geri