kuşum yumurta yapmıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan santana1055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
seyfettin ömer
Meslek
serbest
İlgi Alanı
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar,bir çift kuşum yumurta yapmıştılar ve erkeği gitti dişi yalnız kaldı, iki gün sonra dişi de artık yumurtanın üstünden kalktı.Ben yeni bir erkek getirdim ve onunlan da hemen çiftleşti ler ama dişim iki haftadır halsiz, erkeği üstüne gidiyor ama dişi izin vermiyor,hasta falanda değil dediler,sizce neden olabilir ,bilgilerinizi bana ulaştırsanız çok sevinirim hepinize şimdiden teşekkürler. (:

tüy zamanına girmeye başladık yavaş yavaş ve dişi yeni yumurta hazırlıyo olabilir bence hemen eş bulup yormasaydın hayvanı biraz dinlendirseydin keşke .. Vitamin ve mineral takviyesinide eksik etme . eğer hasta değilse zaten zamanla düzelecektir.

Seyfettin kardeşim kuşlarına biraz zaman tanı,eşleşeli 2 hafta oldu diyosun.Her eş olan ku 2 haftada yumurtlayacak diye bir kaide yoktur.Sanırım dişi kuşunuz kaçan erkeğinin etkisinde hala,merak etmeyin zamanı geldiğinde yumurtlar.

Walla Bazı Kuşlar Öle Hemen Yumurtlamıyor.Bende Bi Çift Miski War 2 3 Ay Önce Eş Oldular Dün Yumurtladı :) Sabret Yumurtlar Elbet.ZAten Kuşçuluk Sabır İşidir:)

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

Cıftlerın bırınden bırı kısırdır :) yada baska bır yere yumurtladı bakmıyor bılemedın belkı ortamı sevmıo :D

Walla Bence Kısır Diye Bir Şey Yok Tanıdıgım Birisnde Bi Kuş Wardı 3 Sene
Üstüne Yumurtladı bizde kısır Diyorduk Ama:)

Saygıalrımla...

EFKARLI_COCUK

Geri