Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alger' Alıntı:Şahsen ben o kuşu kümesime sokmam, dost acı söyler kusura bakma.
r1_primo' Alıntı:alger' Alıntı:Şahsen ben o kuşu kümesime sokmam, dost acı söyler kusura bakma.
Abi kusura bakmayında siz artık ticarete dökmüşsünüz galiba işi. Ben olsam beslerim hiç bir kuşumu birbirinden ayırmam değerli değersiz.. Sonuçta bir can.
Ben hakan ı dışardanda tanırım dediğin gibi işin ticaretini yapan biri hiç değil yanlış anlamıssın yorumunu. Beslediği kuşlar ı bence görmelisin bir tanesi forumda mevcut olması lazımr1_primo' Alıntı:alger' Alıntı:Şahsen ben o kuşu kümesime sokmam, dost acı söyler kusura bakma.
Abi kusura bakmayında siz artık ticarete dökmüşsünüz galiba işi. Ben olsam beslerim hiç bir kuşumu birbirinden ayırmam değerli değersiz.. Sonuçta bir can.
alger' Alıntı:r1_primo' Alıntı:alger' Alıntı:Şahsen ben o kuşu kümesime sokmam, dost acı söyler kusura bakma.
Beni bilen bilir kuş ticareti olayına asla girmem. Kuş benim yavrum olsa bende çıkartmam ama bu kuş benim balkona inse aynı yabanilere yaptığım gibi kovalarım. Benim demek istediğim budur.
Anladım abi. Ne bileyim bazı kuşcularda görüyorum sırf beş para etmez diye kuşu tekmeleyenler bile var.. Ancak arkadaşında ilk kuşu oldugu için beslemeye değer diye düşünüyorum. Bu kadar tepkiyede neden oldugum için özür dilerim.alger' Alıntı:r1_primo' Alıntı:alger' Alıntı:Şahsen ben o kuşu kümesime sokmam, dost acı söyler kusura bakma.
Beni bilen bilir kuş ticareti olayına asla girmem. Kuş benim yavrum olsa bende çıkartmam ama bu kuş benim balkona inse aynı yabanilere yaptığım gibi kovalarım. Benim demek istediğim budur.
r1_primo' Alıntı:Galiba son mesajımda kendimi pek ifade edemedim abi. Ben ne demek istediginizi 2. mesajınızda anladım zaten..