eminaklan
Üye
- Ad Soyad
- emin aklan
- Meslek
- asker
- İlgi Alanı
- Kediler
yaklaşık 20 gun once hediye gelen kuşumda herşey normaldi sağlıklı gorunuyordu ama 10 12 gun once kuştu pusmalar başladı sonra elime aldığım zaman kıç tarafında ishal orda kalmış bende işiyemiyor die orayı temizledim 2 3 damla zeytin yağı damlattım ve kuşun ağzından balgamsı bir sıvı geldi onuda temizledim kuş rahat ediyordu fakat 3 4 gun sonra tekrar pusmalar başladı elime aldığımda kıç bolgesinde ki dışkı katılaşmış tuye yapışmış onu ordan çıkarttım ve yine 1 2 damla zeytşn yağı damlattım kuşu yeni kumesine koydum dier kumes biraz kuçuktu ama kuş bu seferde el içi kadar ishal bir şekilde dışkısını çıkartıyorduvede bir gozunun rengi deyişmiş.1 2 gundur ise kuş yeme duzgu vuramıyor yemlikten yem yerken kafasını sağa sola goturuyor yemi tutturamıyor arasıra yem denk geldiyinde ise kafasını yukarıya kaldırarak yemeğe çaılışıyor.
acaba kuşta ne gibi hastalık var burda kimsede kuştan anlamıyor yardımlarınızı bekliyorum
acaba kuşta ne gibi hastalık var burda kimsede kuştan anlamıyor yardımlarınızı bekliyorum