kuşumda hırıltı var..(monodoks kullanımı))) ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursa oynar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismet burak yıldırım
Meslek
örenci
İlgi Alanı
arkadaslar benim bir kusumda hırıltı var arda hapsurur gib i oluyor monodoks aldım ağzına koydum ama yutamadı kapsülü kapsül agzında parcalandı tozları dagıldı nasıl kullanırım acil yazın lütfen
.......... simdiden tesekkkürler.

s.a

kardeş benim kuşumda da aynı şey vardı genelde ucurduğunda kuş bir kaç kanattan sonra indiginde hırıltı sertleşiyordun sanırım..Ama kuşu uçurdukça geçti..Ben İlaç kullanmadıgım için birşey diyemem.

merhaba,illa antibiyotik kullanacaksan baytiril al ama yok alamıyorum elimde monodoks var dersen küçük bir kapta (cola kapağı vs)kapsülün 3/1 ini sulandır şırıngaya çek ver ,normalde verirkende ağzında bolca tükrükleyip vermeliydin .yuvanın temizliği ve havalandırmasıyla kuş sayını kontrol et:slm:

kapsülü bitirmelisin 3 uygulamada sabah akşam sabah,kendi kontrolünle ilerlediyse dozu arttır fazla değil ama :slm:

verdiğiniz bilğiler için sağolun elimde monodoks olduğundan sırıngayla monodoks vermeyi düşünüyorum ......

selamlar arkadaşım kuşlarına bol bol tuz ver hiç eksik etme önlerinden hırıltı olmaz monodoks kullanımınıda kuşların standart olan suluklarına 3 kapsülün içini boşalt suluklarını doldur bitince 2 suluk bitimine kadar sadece su ver sonra tekrar uygulayabilirsin.1 monodokslu 2 sadece su

Geri