kuşumdaki kırgınlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu aralar dişi arabımda bi halsizlik var eşiyle beraber aynı bölme içersinde püsünüp kalıyoo..gözleri kapalı bi şekişldee.eski neşesii yooo hareket bile etmiyo ama şöle elinizle dokunmaya kalkışsanız kıpraşıyo hemen..ama ahsta oldugu belli biraz zayıflamada var.eşi saglam.acaba soguk hava yüzündenmi oluyoor.kümes çok soguk deil zaten balkonda besliyorum ve küçük bi kümes ama içinde son derece rahat olabiliyorlar...

halsizlik için bi ilaça varmı veya bana önerebilecegizniz etkili bir vitamin varmı bu vitaminin ismini yazarsanız ayrıca sevinirim..

şimdiden cevaplar için sagolun

neoteramisin kullan arkadas antıbıyotık ve vıtamın yanı 8 + 1 vıtamın oldugu ıcın ıyı gelır

slm

kuşlara dodex denılen vıtamın den ver 1 hafta devam et care etmezse antibiyotik kullan .

antıbıyotik en son cere zora kalmadıkca kullanmayın

usta sen ilk önce kuşundaki rahatsızılığı bi incele,ishal,zayıflama,göz nezlesi, burun akıntısı vsvs.. bunlara göre burda yardım iste, öyle her büzüşen kuşa antibiyotik verilmez, bakarısn sabah kuşun ters dönmüş görürsün. ilk önce bi gözlemle, yem yiyormu , çokmu su içiyor, iştahsız mı, bunlar hep kullanman gerek ilacı bulman için sana ipuçları olacak,
ilaç kullanırken biraz daha dikkatli olursak kuşlarımıza daha çok yaşama şansı veririz...

abi kuş benim gözlemlerime göre kuru hastalıgına yakalandı gibii.hayvan dogru düzgün yem yemiyoo ..su içiyoo aradaa ..

her hangi bir burun akıntısı veya nezlesi yokk..gögüs kemigi elel geliyoo bir zayıflama söz konusuu..burda bi abim kuş kuruya girmeye başlamış dedii

bu hastalıga çare nedirr..

ben böle bişe oldugunda limonla bekmez kullanıom kuş kendine gelio hemde dagal.. ama sonra tuzda werebilirsin yemle birlikte...

o zaman yapman gereken inşallah geç kalmamışsındır. nilverm4500 yada bir başka kurt ilacı vermen ardındanda vitamin vermen. eğer çok geç değil ise inaşşah iyilerşir. nilverm i kolay teminedebilirsin. 2cc lik şırınganın içine çay kaşığınınn ucuyla dök suyu çek çalkala ve kuşa bas ardından da mutlaka vitamin takviyesi yap.
geçmiş olsun

Geri