kuşumu martı kaptı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

leeyukeen

Üye
www.harbimuzik.com
Ad Soyad
YaŞaR ÇeLiK
Meslek
TaSaRıMCı
İlgi Alanı
Kediler
s.a bugun aksam saat 7.30 civarlarında işden geldim kuşlarımı cıkardım yem kapım bır kat altta yem almaya asagı ındım yemı aldım catıya cıktım bırde baktım yavrunun bırı yok karsıdan komusun ufak oglu bagırdı abi kusunu martı aldı bır baktım hakkaten yan catıda yavruyu öldurmeye calısıyor hıc bırsey yapamadım taş bıle attım bırakmadı öle gozumun onunde yavruyu oldurdu sonrada aldı gıttı :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

kardes gecmis olsun ama saglıkta olsun ondan daha güzel yavrular alman dileklerimle

Doganın kanunu bu.

Güvercin beslerken sadece guzel şeylere şartlanmayalım. Arada bazen yaşayabılecegımız olumsuzlukları da unutmayalım. Unutmayalım ki uzuntumuz çok olmasın.

leeyukeen' Alıntı:
s.a bugun aksam saat 7.30 civarlarında işden geldim kuşlarımı cıkardım yem kapım bır kat altta yem almaya asagı ındım yemı aldım catıya cıktım bırde baktım yavrunun bırı yok karsıdan komusun ufak oglu bagırdı abi kusunu martı aldı bır baktım hakkaten yan catıda yavruyu öldurmeye calısıyor hıc bırsey yapamadım taş bıle attım bırakmadı öle gozumun onunde yavruyu oldurdu sonrada aldı gıttı :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

selamlar martı karga gibi cok zeki hayvandır bir kez bu işi yaptıgı bir catıda bu yavru olayı gibi almaya müsait oldugu her kuşu alır kart bile olsa makaslı kanatsız kart dahi fark etmez. yeri gelir havada bile dalıp vurur yeterki bir kez gücvercin yemiş olsun ve inanın bütün halde bile yutar şaşar kalırsınız. bence çatıda bir daha ona uygun yavru bırakmayın derim hep yoklar artık aç kaldıgında.

Geçmiş olsun usta.
Ben de ilk gördüğümde cok sasırdım .
Cevredeki en buyuk apartman bizim ki heryer naklen.catı katı ev dört tarafında teras gibi.
Cayı aldım geziniyodum baktım martı bişi lmıs ugrasıyo biraz ilerde baktım arap bir güvercin.
kusun sahibi 2 katta beslediği icin kuus goremıyo basladı kus ucurmaya kusu cagırmaya ama malasef heberi yokdu kusunu martının yedigğinden.
Saygılar....

leeyukeen' Alıntı:

gerçekten çok üzüldüm hepimizin başına gelebilir martı aç kalmış belliki elden bişey gelmez doğanın kanunu
ancak bende bazen kuş uçururken bazı abilerin dediği bir şey var kuş uçururken havada martı var ise kuşlarını uçur atmacayı ürkütüyormuş dediklerine göre buda bana yanlış birşey olarak gelmedi ne zaman kuş atsam havaya genelde martılarda havada ve kuşlara pek karışmıyorlar ancak senin başına gelen aç kalmasıyla ilgili aç kalmış hayvan senin yavruya göz dikmiş

saygılar

emre kalender

Benimde başımdan bu tür olay geçti.Balkonda beslememe rağmen,hasta iç kurumaya girmiş bir kuşum vardı, acık bırakmıştım, ucamayan hayvan kaybolmuştu anlam verememiştim, meğersem martı almış kuşu, sonradan etraftaki kuşcular söyledi, asıl olay bundan sonrası başladı, ben kahvaltı yaparken martı gelmiş kümesin kapısında duruyor kümese girecekken fark ettim, bir kuşu martıya kaptırmam onu başıma musallat etmeye yetmişti.Kuşlara devamlı saldırıyor ,ve kuşlar kaçmaya başladı.1 ay kuşları hiç acmadım, bölece kurtulmuş oldum martıdan ve kesinlikle dışarı hasta kuş ve balkonda yokken kümes kapısını acık bırakmıyorum.

Sizede geçmiş olsun, umarım bu tür olayı bir daha yaşamazsın.

öncelikle gecmiş olsun.
ben izmir de oturuyorum bugün burda hava gayet ıyı dı sahile cıktım konak meydanın daki yabanilere martı saldırdıgına şahit oldum ve bır kac tane gözümün önünde yediler arkadaslar sonra dan ögrendim ki bu hayvanlar aç kalınca bu davranışları sergiliyorlarmıs ve bu kuşlar ac kalmaya devam ederselermiş ınsanlara bıle saldırma olasılıkları bıle varmıs onun için sagılde vapurda bunlara az da olsa ekmek smıt vb.. seyler vermeyı unutmayalım kı basımıza gelmesın.

evet martıların insanlara saldırdığına bende şahit oldum 4 yada 5 sene önce çatımıza yuva yapmış olan martı çiftinin yavrusunun bahçemize düşmesi hasebi ile bahçeye çıktığımıza adeta adana güvercini gibi bizim olduğumuz yere dalışa geçip 1 metreye kadar gelip saldırmaya çalışıodu ve bu hareketi defalarca devam ettiriodu köpeğim ile burun buruna geldiklerinede çok şahit oldum Güvercinlere saldırma konusunda ise saldırmaz diye bir şey yok yavru güvercinlere kargaların saldırdıkları gibi saldırdıklarına şahit oldum yaşlı ve hasta kuşlara da saldırabilir

ewet bu aralar martı olayları fazlalaştı daha dün burda kuş besleyen birinin kuşunu martı aldı artıkı dünyada dengeler bozuluyor insanoğlu değiştikçe hayvanlarda onlara ayak uydurmaya çalışıyor bu konuda hayvanların hiç bir suççu yok tüm suç insanların!!!

Evet abi geçniş olsun çok kötü bir olay bir seferinde de bizim beyazı atmaca kaptı insanın elinden gelse uçup kuşu kurtaracağı gelio ama nafile

yavru kelebeğim vardı uçuruyordum peşine martı takıldı kuş indi kümese martı da indi martıyla walla süpürgeyle kavga ettim sorna kaçtı gitti eğer inerse sizede süpürgeyle kanat kısmına vurun sertce

Geri