İnsanlıkölmüş
Üye
- Ad Soyad
- Semih Dalgıç
- Meslek
- Ögrenci
- İlgi Alanı
Pislik suriyeliler kuşumu yakalayıp iple bağlayıp oyuncak gibi duvarlara çarptırarak uçurtmuşlar bide yanımda hala devam ediyorlar kuşun ayağını görseniz ipin sıkılığını kuşun bacagının nasıl inceldiğini hangi insan bunu yaparki bide ellerinde bıçak vardı artık napacaksa kuşum kahverengi olduğu için tavuk sandılar heralde keseceklerdi son anda gördümde kuş kurtuldu balkon bitişik yani ben bağırmasam adamlar kesecekti hangi cani bunu yapar şimdi diyeceksiniz ırkçı evet ırkçıyım ben böyle insan hiçbir zaman hayatımda görmemiştim insanın yakınında olunca anlıyor uzaktan anlayamazsınız ben kuşu apartmanda besliyorum kuş beslememi istemiyorlarsa söyleyebirlerdi götürüp verirdim ama bunların insan olmadını anladım hayır kuşun canını alacaksa gelip benim canımı alsalar daha iyidi kuşun ayağı baya kanadı ben bu kuşa napabilirim lütfen yardım edin bu kuş yaşarmı sırf bunların yüzünde ölmesini istemiyorum zaten bidaha kuşları çıkarmayacam burada uçurulmaz etraf kötü takip edin kuşlarınızı bide geçmişler gülüyorlar insanda hiçmi merhamet olmaz satıp gidicem zaten insanı evinden ettiler allah bildiği gibi yapsın.
YAZIKTIR GÜNAHTIR CAN BESLİYOR BEN SENİN ÇOCUĞUNU ALIP BACAĞINDA ASSAM SALLASAM NE OLUR HAYVAN SEVGİSİ OLMAYAN İNSANLAR!
YAZIKTIR GÜNAHTIR CAN BESLİYOR BEN SENİN ÇOCUĞUNU ALIP BACAĞINDA ASSAM SALLASAM NE OLUR HAYVAN SEVGİSİ OLMAYAN İNSANLAR!