Kuşumun ayagındaki şişlik ney ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebek_947
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mert ..
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaslar öncelikle iyi günler kuşumun ayagında şişlik var ur mu bilmiyorum fotoğraf taki eklemin orada işaret ile gösterdim şimdiden cok tsk ediyorum yorumlarınız için..

Ekli dosyalar

• imagesCAE3GJ4Y.webp
    imagesCAE3GJ4Y.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 1,976
foto cok kucuk ben sahsen hıc bırsey goremıyorum!

KUŞUN AYAĞINI YAKINDAN ÇEKERSEN , NET DE GÖRÜNECEKTİR.HEPİMİZ BAKAR, YORUMLARIMIZI SUNABİLİRİZ.

Ayağına bazı çocuklar bilmeyerek ip bağlıyorlar.Bu sebeplerden de ayağı şişebiliyor.Ayaklarına ip bağlamamalıyız ,öyle değil mi? :slm:

Yok ben ayaga ip baglamamda :D aldıgımda öyleydi ayagının eklem yerinin orda nohut tanesinden biraz daha kücük bi sislik var..Sey bide bi sorum olacak postamın kafası titriyoda uçarken carpıyor her yere nasıl geçer bulasıcımı.?

Şişlik dediğin nasıl bir şişlik, resimden belli olmuyor çok küçük. Eğer ayak kısmı ve üst kısımlara doğru bir şişme, su toplama gibi bir kabarıklık varsa ve ellediğinde içerisinde hava varsa o bir yere vurduğundan dolayı oluşan şişmedir. Tedavisi basittir, 2 günde geçer. Ancak şişmeden kastın derinin kabarması, et beni gibi birşeyse muhtemelen urdur. ur'un da tedavisi var ama daha sağlıklı bilgi için fotoğrafın boyutunu büyültmen lazım, böyle birşey belli olmuyor.

ne oldugunu buldum ur muş. nasıl tedavi edebilirim baska bi kusumun kanadındada var bilen varsa lütfen yardım..

UR(salmonella,paratifo,paratyphoıd,..)

TİTREME ,DÖNBAŞ(paramiksovirüs )

14 gün FLAKSASİN içerikli ilaçlarla tedavi mümkündür..Tedavisi güç ve risklidir.Bulaşıcıdır.

konuları okumanızı öneririm.

Geri