Kuşumun burnundan taş gibi bir şey çıktı!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postacı45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 639

postacı45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan kara
Meslek
çiftçi
İlgi Alanı
Arkadaşlar bu sabah kuşlarımı yemlemeye gittiğimde birini elime alıp sevmek istedim.Severken burnunda taş gibi bir şey olduğunu fark ettim.Çıkardım ama baktığımda daha uzantısı vardı bu ne olabilir sizce.Kötü bir hastalık mıdır?Lütfen bilgi verirseniz sevinirim

İlginç belki yavru falan besliyor ise kusarken bulaşmış olabilir mi diye aklımdan geçti ama anlattığın pek benzemiyor.

Taş gibi şeyi çıkardığımda uzantısı olduğunu ve bu uzantının burnunun dibine kadar gittiğini farkettim.Ne olabilir sizce?

postacı45' Alıntı:
Taş gibi şeyi çıkardığımda uzantısı olduğunu ve bu uzantının burnunun dibine kadar gittiğini farkettim.Ne olabilir sizce?

evet okudum da bir anlam veremedim ilk defa duyuyorum, bende olmadı ama yakın zamanda başına böyle birşey gelmiş birisi varsa yazar azıcık sabır. Kuşta bir rahatsızlık var mı halsizlik vs?

Kuşum turp gibi görünüyor.Hiçbir rahatsızlık belirtileri yok gibi.Ben de neden böyle bir şey olduğuna şaşırdım

O zaman fazla kafana takma bir süre bekle burayı da kontrol et, cevap yazan olmuş mu diye. Belki de kuşlar normalde onları direk atıyordur fakat biz görmüyoruzdur, tesadüfen atmadan önce sen görmüşsündür.

Burunda kıkırdaklar felan olur. Onunla karıştırmıyorsun dimi. Üzerinde sümük katılaşmışsa taş gibi gelebilir

B.Demir' Alıntı:
Burunda kıkırdaklar felan olur. Onunla karıştırmıyorsun dimi. Üzerinde sümük katılaşmışsa taş gibi gelebilir

Taş gibi sert olabiliyor mu ?

Geri