Kuşumun gözü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar,abiler.Kuşum tek gözüne birşeyler oldu sarı oldu göz bebekleri ve o taraftaki göz görmuyor o göz bana bakarken korkutmaya çalısıyorum kuş tepki vermiyor durduk yere neden böyle birşey oldu anlamıyorum.Neden olmuş olabilir??

ABİ NEMİM KUŞA OLMUŞT ÖNCE UFAK Bİ ŞEYDİ GEÇER DEDİM SONRA BİRAZ BÜYÜDÜ. AYRI BİR YERE KAPATTIM BULAŞICI OLMASIN DİYE.SONRA O İYİCE BÜYÜDÜ BENİM GÖZÜM KADAR Bİ ŞİŞLİK OLMUŞTU. ABİ GÖRDÜKÇE İĞRENİYODUM SOL TARAFINI DÖNÜNCE ELİMLE ORKUTMAYA ÇALIŞTIKÇA KORKMUYODU ÇÜNKÜ KUŞUN GÖZÜ ARTIK GİTMİŞTİ .EN SONUNDA KUŞU DIŞAR SALDIM AMA Bİ YERLERE ÇARPA ÇARPA AŞAĞI DÜŞTÜ BENDE KEDİ YESİN DİYE ORDA BIRAKTIM .AMA DİORUM YA BENİM GÖZÜM KADARDI ŞİŞLİK. SEN Bİ AN ÖNCE YA VETERİNERE YADA İLAÇI VARMI DİYE SOR . BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA HASTALIĞIN ADI GÖZ NEZLESİ YDİ

Ahmet abi bu resimdeki gibi değil bendeki kuş böle gözünde sıvı filan yok gözü normal fakat gözü sarı akıntı vs yok.

(monodoks antibiyotik kabsül attır hemşehrim yanlız hijyenik ol hastalık insana bulaşıcı bir özelliği var) Sen bunu yinede kullan

Sanırım kör oldu artık 1 gözü inş diger gözüde kör olmaz o zaman işi zor..

ABİ DEDİĞİM GİBİ O KUŞU BIRAK NEREYE GİDERSE GİTSİN SONRA ÇOK KÖTÜ OLUR

Kardeşim öle atılacak kuş degil 3 5 kurusluk kuş degil kuş mersinin en iyi kuşçusundan geldi bizde pazar kuşu olmaz.

O ZAMAN İALÇLARINI ARA ABİ BU FORUMDAN .SONRA BULUNDUĞUN YERDE VARMI DİYE BAK

Çaresine bakta bulamazsan damızlık yap gitsin bulaşıcı değilse tabi

Arkadaşlar kuşumun gözüne perde inmiş bakacaz artık çaresine

Geri