Kuşumun Gözünde Sulanma Var Yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuşcu_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mahir
Meslek
berber
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar 3 gün önce kusun gözünde sulanma oldu göz etrafındakı tuylerde dokuldu çay pansumanı yapıcam birazdan 3 gündür gözünü kapatıp birazcık sıkınca su akıyordu o suyu peçeteyle siliyorudum bide pansuman denıycem ılık çayla pansuman sizce işe yarar mı 3 adet kusum var 1 çift bango bir de mardin limoni mardin bango işiye çok sarkıyordu bangonun erkeği sürekli bunu dövüyordu ayırdım sarının yanıan abska es alıp çifter çifter ayrı yerde beslıycem suan gözü sulanan kusum erkek bango dişiyle birlikte yuva kızdırıyorlar yumurlıycaklar ayıramıyorumda sizce bulasıcı bişey midir en kısa yolla nasıl iyileştirebilirim ayıramıyorm yumurtlamaları sebebıyle 1 hafta 10 güne yumurlarlar en geç ne yapmalıyım dişiyede bulasırsa biterım göz bebeklerm oldular hedıye kuslar çünki

ANLATMIŞ OLDUĞUNA GÖRE * DÖVÜŞ * NETİCESİ GÖZÜ MİKROP KAPTIĞI .
ECZACIYA BU ŞEKİLDE ANLAT GÖZ DAMLASI VERMESİ UYGUN OLDUĞU KANAATINDAYIM.

tesekkurler ılık çay ile pansuman yapıyorm teramycn kullanıcağım yarın baya arastırma yaptm netten

Ornitab tablet ilk gün 2 sonrasinda ise her gün 1 tane verirsen 5 günde iyilesecektir (:

Göz nezlesi olmuştur, Ornimix DS veya Ornitab verin düzelir.

bangonun erkeği sürekli bunu dövüyordu ...DİYE YAZMIŞ ..

GÜZEL OKUMALIYIZ ..

YANILTICI ÖNERİLER OLMASIN .BU BİR ORNİTOSİS DEĞİL.GÖZ MİKROP KAPIYOR.SULANIYOR..

ORNITOSİS DE BURUN ISLAK ,DİL İ DE KIRMIZI OLUR.TEŞHİS DOĞRU OLURSA TEDAVİ OLUR.!

Bulaşırsa deyince hastalık olarak bahsediliyor diye algıladım, tahrişden kaynaklanan bir şeyin bulaşıcı olması söz konusu olamaz, ben yanlış anlamışım.

Arkadaşlar tesekkur ederm gozune çayla pansuman yapa yapa şyleşti sonrada götürdüm satttım suan 3 çift mardininm var alıskınlar uöçuruyorm nesende bırden sogudm bangolardan bu başlık bednen sonra basına gelen kısılere kalsın tekrar hepınıze ts ederm

FAYDALI BİR BAŞLIK OLARAK KALACAK .! kanaatindeyim..her göz sulanması * ORNITOSIS * değildir.

Geri