KUŞUMUN GÖZÜNÜ FARE ISIRMIŞ DÜZELİRMİ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asdfg16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

asdfg16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet AKSAKAL
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar benim beyaz erkek mardinimin gözün fare ısırmış gözünü sabah açamıyordu limon sıktım hafif açtı ama gözünün yarısı kanlı gibi.yemde yemiyor.ben bu kuşu nasıl düzeltebilirim.yem yermi ??

asdfg16' Alıntı:
Arkadaşlar benim beyaz erkek mardinimin gözün fare ısırmış gözünü sabah açamıyordu limon sıktım hafif açtı ama gözünün yarısı kanlı gibi.yemde yemiyor.ben bu kuşu nasıl düzeltebilirim.yem yermi ??

Emin misin fare ısırdığından? Gözü hastalıktan falan kapanmış olmasın? Birkaç gün Tetra250 ver günde 1 tane olmak şartıyla.. Bİrde yakınlarında veteriner varsa: götür bi baksınlar...

.......SİNAN ÖZTEKİN.......

Tetra 250 ver geçer.Verirken boğazından biraz zor geçiyor dikkat et.Sinanında dediği gibi eminmisin farenin ısırdığından ?

emin değilim ama farenin ısırmış olma ihtimali %60 kardeşim kuşu merdivende unutmuş ve sabah çıktığımda gözü kapalıydı ve gözünün yarısını yemiş gibi.gözünün yarısının üstüne et geldi sonradan bugün yarısını açıyordu.diğer yarısını açabilirmi acaba yada ısırdığı yer et şeklindemi kalır.çünkü kuş yem yemiyor sadece su içiyor.??

Genta göz damlası kullan enfeksiyonu önler , kuşun gözü belki tam düzelir belki kör olur o belli olmaz aldığı hasarın büyüklüğü ile ilgili daha çok .. Güzünü temiz tutun günde bir kaç kez genta damlatın rahat bir ortam da dinlenmesini sağlayın .. Ayrıca kırgıbda Gambakis hap verin dörte bir oranında .. Günde bir kez mümkünse tokken verin .. Lİmonsuru kullanmayın aksine yarayı büyüte bilir , zira asitli bir maddedir .. kolaygelsin, bol şanslar dilerim .. selamlarŞEREF

fare ısırırken kaçmamış beklemişmi olduğu yerde sizi hayret o can acısıyla fizanı bulması gerekir ama.fare ısırdıysa mikrop bulaştırmıştır ona.

fotoğraf koyabilir misin ?

GÖZÜNDE BERELEŞME VARSA PEK ELLEMENİ TAVSİYE ETMEM.BERE KENDİ BELLİ Bİ SÜRE ZARFIN DA İYİLEŞİR DÜŞER. FARENİN İŞİDİR.TEMİZ ORTAMDA TUT.GÖZÜNE İNŞAALLAH KALICI HASAR VERMEMİŞTİR.ŞEREF ARKADAŞIN DEDİĞİNİ BİR İKİ KERE UYGULAMAN YETERLİ GELİR GİBİ.AYNISI BAŞIMA GELDİ KUŞUN B İRİNİN KAFASINI YEMİŞ KARDEŞİNİN GÖZÜNÜ YARALAMIŞ.1 AYDA 2. Sİ TOPARLADI ŞANS.LAGAM FARESİ BU İŞİ YAPAN.

Geri