kuşumun kanadı yere deyiyor ! resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
selam arkadaşlar abiler . resimdeki kuşum 1 buçuk aydır bende ve ilk güvercinim. birde yavrusu var . bu sabah farkettim kuşun kanadı feci halde düşmüş . bi akşam önce uçuyordu halbuki ? ilkte direk korkuluklara kalkı kümesten çıktığında, ürküttüm ve evin arkasındaki tek katlı binaya düşercesine indi . 4 saat bekledim, yemledim, korkuttum uçmadı 4 saat sonra okula giderken baktım kümesin kapısındaydı . bu hastalık bulaşırmı yada öldürür mü ? salmonix ilacını falan araştırdım fotumda ama kanadı birde bilen abilerim yorumlasın istedim . ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• kanat 1.webp
    kanat 1.webp
    19.3 KB · Görüntüleme: 2,383
  • kanat2.webp
    kanat2.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 2,388
resımden anlasıldıgı kadar tek kanadındaysa problem kanattan dolayıdr ama eger kusun ıkı kanadı da dusuk kus halsızse kus hastalanmıs vıtamın takvıyesı yapabılırsın kas problemlerı ıcınde dekort kullanabılırsın ama arastır kullanım seklını

Sen görmezken atmaca kedi vs bi hayvan saldırmış olabilir mi? kanadının altına baktın mı hiç? Eğer tek kanadında bu problem varsa sorun kanattadır. ikisi birden düşmüşse halsizlik falan vardır. Vitamin takviyesi yap. Kuşun arka kuyruklarınu çek. Güvercinlerde alınan besinin çoğu arka kuyrukta harcanır. Böylece kuş kendini toparlar. Suyunu falan da günlük tazele bence

atmacayla hiçbir teması olmadı kedi yada köpeğimlede olduğunu sanmıyorum hep başlarındayım . kanat altına baktım hiçbişey yok gibiydi. sebep ne çözemedim sularıda hep taze bi gece nasıl böyle oldu anlamadım :S

salmonella mikrobu bulaşmış olabilir dekort hap al 1 hafta kullan kanat altlarını iyi yokla ur başlangıcı olabilir

pekibu öldürür mü yada bulaşır mı ? kuşun bi kaç günlük yavrusu var yuvadan ayırmam zor

kanada vurduğuna göre bi süre süründürür sen tedavi etmezsen ölür dediğim hapı al kullan
,kanadı açılır tekrarlar mı bilemem

iyi baktınmı ur veya emme çıkmış olabilir

bu dekort hap nerde bulunur ?

eczanede bulunur

Yav bunların Hiçirine gerek yok benim bi çok üvercin öyele oldu Hepsi Halsizlikten Kanadını kontrol et çatlak kırk veyaa şişik yoksa sorun yok demektir Eğer Bu sorunlar yoksa al kuşu yavrularının yanına yada bşka biyere koy 1 hafta gibi yanına yaklaşma hiç elleme Sorun oratadan kalkmış olacak ve Çok KORkaklaşacak.!

Kuşun düşük olan kanadını bi kaldır üfle tüyler kalksın normal pembe renktseyse halsizli kvardi vitamin verebilirsin morsa kanadını bi yere çarpmış ve kırılmış olabilir düzgün kaynaması içinkanadı sabit tutmak gerekiyor 1 kere başıma geldi.

S.a

Kardeşim Öncelikle geçmiş olsun.

Dekort ilacını kesinlikle tavsiye ediyorum. Aynı kuş bende de var. Yavru üstelik. çatıda uçarak sağa sola giden yavru ertesi gün kanadını bu şekilde gördüm ve 2 gün sonra eklem yerinde şişlik olduğunu tespit ettim.

Sonra, Dekort ilacını aldım. 1 Haftadır kullanıyorum, ilk gün şişliğini indirdi, Şimdi ise hayvan sağdan sola uçmaya başladı gibi. En fazla 3-5 gün sonra ALLAH izin verirse, Tamamen düzelecektir.

Dekort ilacını her eczaneden alabilirsin. Fiyatı 1.90 TL.

İnşaallah düzeltirsin Paşam, Sağlıcakla kal.

Saygılarımla;
Gebzeli " Mehmet Ç. "

Geri