kuşumun takla performans @[ACİL]!! YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 942
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar benim 8-9 tane takclacım var... 2 tanesini arkadaşltan aldım onların orda 3-4 gün izledim... orda her fişeğe kalktıklarında mutlaka 3+ takla atarlardı.... ben :sinirli: buraya alıştırdım kuşları ama her fişeğe kalktıklarında ya 1-2 tane atıolar yada hiç atmıyolar bu durum canımı çok sıkıyo.. lütfen bi yardım edin..

oğuzhan abi öncelikle selamlar..

kuşun fişeğe kalktığında 3den fazla atıyor ve sen getirdikden sonra 1-2 atıyorsa performans düşüklüğü yani antrenmanı eksiktir.. antrenmanı tam anlamıyla yaparsa kuş eski formuna kavuşacaktır.. benim bildiğim bu abi .. yanlış bilgim varsa doğrusunu öğrenmek isterim tabi..

iyi uçurmalar..

merhaba,

kardeş kuşların yerine daha yeni alışmış biraz ondanda olur biraz uçur nefeslensinler saatini doldururlarsa güzel bir performans sergileye bilirler birde şöylede olabilir sen ordan kuşları getirdiğinde alıştırmak için biraz bekledilerya malum tüy ayı tüyede girmiş olurlar.ondanda yaparlar yani uçmazlar ok.

hepinize teşekkürller kardeşlerim saolun... :slm:

Aynen yer değiştiği için olabilir beslediğin yeri bilmiyorum ama mesela eski beslenen yerde kuş kendine göre bir yer yapmıştır her seferi girince ordan giriyodur kuşa orasu rahat geliyodur sen antreman yaptır kuş kendisine yer yaptıktan eski performansına ulaşıcaktır.

Evet su anki yerlerine alışma süresi boyunca muhtemelen potansiyelleri düşmüştür, antreman ve sık düzenli uçurma ile çözülür.

Geri