kuşun altından yumurtayı almak problem yaratırmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonerezgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sonerezgi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
soner güdük
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
yavrular yeme düşmeden tekrar yumurtlayacaklar yumurta yı alsam kuşlar da sıkıntı olurmu

kuş ları aldım alalı uzak mesafeden uçuramadım ya yumurtada yada kışa denk geldi balkonda beslediğim ve kiracı olduğum için yavruları hemen vermek zorunda kalıyorum iki güvercinden sonrası göze batıyor rahatsızlık vermek istemiyorum, uçurmak istiyorum postalıktan çıkıp tavuk olup çıkacaklar o yüzden yumurtayı almak istiyorum.bi sakıncası yoktur herhalde

Kardeş ne yedirdin böyle güvercinlere ya:) Söyle bizde kullanak :)... Ama sanmıyorum ya ayarlarlar heralde, onlar yeme düşünce yumrtlayacaktır.. eğer yumurtlarsa da 2 gün üzerinde yatmadan al yumurtaları.. Serin bi ortamda beklet. Kuşlar yeme düşünce altına sürersin. Kuşun altında hem yumurta hem yavru olursa fazla bastırıp yavruyu nefessiz bırakıp öldürebiliyor.. bnm kuşların yumurtasının biri bozukmuş yavru çıkmadı. belki çıkar diye beklerken çıkan yavru da öldü

Yavru yeme düşmeden tekrar yumurtlayacaklardır büyük olasılıkla fakat erkek kuş diger yavrulara bakar meraklanma o konuda ama siz gene palet yem ve şırınga takviye yapabilirsiniz yeme düşene kadar.

Geri