Kusun ayağı kırıldı ACİLL USTALARİM YARDİM EDİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yunus_Pasam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oksksis ksks
Meslek
Sdgergerger
İlgi Alanı
Kediler
Kusun ayagi hani soyle diyim koldaki dirsek degilde omzun yani kirildi. Yani bacak o yukardaki yerden kirildi o diz degilde onun ustundeki yer. Ben anlatamadim ama insallah anlamisinizdir. Veterinere goturemem malesef bana uzak. Kendin birseyler yapmaliyim.?? Nasil bir tedavi uygulamaliyim suanda icine kapandi kaparip oturuyor ucamiyor. Ayagi yuzunden

(Kolunuzu kusun ayagi dusunun o dirsek degilde omzun yanı yani kol kirildi anladiniz siz)

Kusura bakmayin kotu bir duruma dustum ne yapcam bilmiyorum. Maneviyatı benim icin cok buyuk.

Lutfen cevap verin eski konulara felanbakin demeyin. Guncel saglam yeni bilgiye ihtiyacim var

Öncelikle geçmiş olsun. Daha önceden benim yaptığım bir yöntemi sizinle paylaşayım öncelikle kırılan bölgeye zeytinyağı sürün. Yara bere mikrop kapmaması için temizlemeniz gerekiyor. Kalın olmamak kaydıyla 2 tane tahta parçasıyla ayağını 2 kısımdan dengeleyin ve bezle sarın. Fazla sıkmayın ama gevşekte bırakmayın sonuçta sizin bu yapacağınız işlemle kuşun ayağının düzgün veya yamuk kaynamasına neden olacaksınız. Kuşu ve varsa eşini karantina kümesine alın bir hafta boyunca düzenli olarak takip edin. Sargısını 3 günde bir değiştirirseniz etkili olacaktır. Ben daha önce bu şekilde bir tedavide bulundum ancak etkisi konusunda şüpheliyim. Kuş malesef bir daha eski düzenini alamadı.

Kus ayagini oynatabilmekte ama zor basiyor. Ya birde bunun o dizinde boyle sisiklik var sivilce gibi hatta benziyor sadece onun buyumus hali. O nedir ? Dediginiz tedaviyi uygulayacagim.

Geri