kuşun ayağında et veya ur gibi bir yara var. nedir bu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sirchon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

sirchon

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sercan gündoğan
Meslek
bilgi işlem
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba,
bu nedir ve nasıl tedavi edebilirim yardım edebilirmisiniz
tşk

Ekli dosyalar

• 100624_232442.webp
    100624_232442.webp
    344.4 KB · Görüntüleme: 3,564
  • 100624_232511.webp
    100624_232511.webp
    368 KB · Görüntüleme: 3,543
  • 100624_232541.webp
    100624_232541.webp
    222.7 KB · Görüntüleme: 3,679
bacağın 2-3 yerinde bu şekilde şişme başladı. dirsekte ve ayak bileğine yakın yerlerde. yürümesini çok zorlaştırmaya başladı.

Ekli dosyalar

• 100624_232554.webp
    100624_232554.webp
    205 KB · Görüntüleme: 3,757
  • 100624_232727.webp
    100624_232727.webp
    319.4 KB · Görüntüleme: 3,578
  • 100624_232809.webp
    100624_232809.webp
    225.6 KB · Görüntüleme: 3,680
s.a kardeşim bu ur kesilmiş temizlenmeye çalışılmış ama bacagın ince kısmına yakın oldugu için mikrobu temizlenememiş

evet genelde delıklı olur kratere benzer..Üstünde ugrasıldıgı için seklını kaybetmıs gibi

abi aynısı benim dişi miskimde vardı baticon sürdüm yani tentürdiyot 1-2 aya kabuk attı inceldi sonra 2 hafta sonrada tamamen geçti gibi birşey =))

arkadaşlar merhaba
stafine diye bir kremden iyi sonuç alındığını okudum forumdan. dün alıp sürmeye başladım. her akşam temizleyip yeniden sürücem bakalım. kuşun ayağını kesmek hiç istemiyorum. (şu anda yavru bakıyor ve mardinden hediye geldi. yolladığın kuşun ayağını kestim demek istemiyorum) zaten ur baldırına kadar gelmiş. bacağı dipten kestirirsem çok kötü olur diye düşünüyorum.? ilaç konusunda başka yöntemi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

sirchon' Alıntı:
arkadaşlar merhaba
stafine diye bir kremden iyi sonuç alındığını okudum forumdan. dün alıp sürmeye başladım. her akşam temizleyip yeniden sürücem bakalım. kuşun ayağını kesmek hiç istemiyorum. (şu anda yavru bakıyor ve mardinden hediye geldi. yolladığın kuşun ayağını kestim demek istemiyorum) zaten ur baldırına kadar gelmiş. bacağı dipten kestirirsem çok kötü olur diye düşünüyorum.? ilaç konusunda başka yöntemi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

s.a

size genta 80 ı tavsiye ederim bütün eczanalarde bula bilirsiniz yanlız kullanırken şeker hastalarının kullandıgı enjektörlerden kullanmaya çalışınız. ve ilacı iki seasta bitirmeniz gezekli karşılıklı iki taraftan enjekte edin diger seasta ise kullanılmayan yönlerden uygulayın sonuç alacagınızdan emin olabilirsiniz sean arası iki gün ve kitlenin dip kısmından uygulayın

geçmiş olsun.gentamisin vs antibiyotik ilaclar ve pomatlar kullanma.sana benim kullandığım ve kesin sonuç veren bir metod vereceğim.ben bircok kusun kanat bacak yani eklem yerlerindeki urlarını bu sayede aldım.eczaneden i.l.l.33 adlı sihil ilacı alacaksın bu birtür asittir.yanı sıra dekort 050 ilaç al.bunlar gayet ekonomiktir.öncelikle kuşun ayagını tüylerden arındır sadece ayağının şiş ve yara bölgelerine 3 5 defa cubuğu ile yedir hayvanın sağlıklı bölgelerine değdirmemeye dikkat et .bu işlemi günde 1 defa 3 gün süresince davam et .yanı sıra dekort 050 hapı ikiye bölerek 7 gün boyunca günde yarım kapsül vereceksin.ilk günden itibaren topallama azalır hayvan rahatlar.bir hafta sonunda sihil yani ur büyük bir yara şeklini alacaktır vu bu yarayı kolayca söküp alabilirsin .kanama olacaktır batticon veya yara tozu kullana bilirsin.tedavi esnasında a vitamini ve bol çeşni yem vermeyi unutma.mevlam şifalar versin

osman usta' Alıntı:
geçmiş olsun.gentamisin vs antibiyotik ilaclar ve pomatlar kullanma.sana benim kullandığım ve kesin sonuç veren bir metod vereceğim.ben bircok kusun kanat bacak yani eklem yerlerindeki urlarını bu sayede aldım.eczaneden i.l.l.33 adlı sihil ilacı alacaksın bu birtür asittir.yanı sıra dekort 050 ilaç al.bunlar gayet ekonomiktir.öncelikle kuşun ayagını tüylerden arındır sadece ayağının şiş ve yara bölgelerine 3 5 defa cubuğu ile yedir hayvanın sağlıklı bölgelerine değdirmemeye dikkat et .bu işlemi günde 1 defa 3 gün süresince davam et .yanı sıra dekort 050 hapı ikiye bölerek 7 gün boyunca günde yarım kapsül vereceksin.ilk günden itibaren topallama azalır hayvan rahatlar.bir hafta sonunda sihil yani ur büyük bir yara şeklini alacaktır vu bu yarayı kolayca söküp alabilirsin .kanama olacaktır batticon veya yara tozu kullana bilirsin.tedavi esnasında a vitamini ve bol çeşni yem vermeyi unutma.mevlam şifalar versin
selamunaleykum osman bey
cok ilginc ben ur alan kusa hic eldeymiyorum bu tur sorunlarda biraz kotuyum bilgiler icin tesekkur ederim
ayrica kuscular org hos geldiniz umarim guzel vakit gecirirsiniz
saygilarla ferhat

sağol ferat .ilk zaman lar bende ilgisizdim kuş sağlığında.mademki o hayvanları tutuyorum ğünahlarına girmemek lazım diye düsündüm.yazık arkadaşlar.hazır hayvanı herkes ucurur ve besler.gerekirse para basar alır.hastalanırsa imha eder ne tüy dönemini nede kızgınlık zamanını bilir.bu tür düşünce sadece kuş hevesidir.kuşbazlık ayrı bir sanattır bence.sana hitap etmiyorum yanlış anlama arkadaşım.anlatmak istediğim farzet mükemmel derecede kusun dönüyor hersey yolunda yatırdın damızlık olarak kullanacaksın ve kanadı bacağı sisiyor ne hissedersin.iyive kötü zamanında kuş yine senin kuşundur.işte ben böyle kuş sahibi oldum önem ve değer vererek.ne yapıyım hoşuma ğidiyor ilgilenmek.tam olmasada yeterince bakımdan anlıyorum.en içten saygılarımla yozgatlı osman

osman usta teşekkür ederim. dökümü aldım denemeye başlıyorum. yanlız kuş yavru bakıyor. ilaç takviyesi yavrulara zarar vermesin? ayıptır söylemesi geldiğinden beri 3. kez yumurtladılar. eğer bu tempoyla giderse 12 ayda 24 yavru sahibi olurum:) hiç aralıksız devam edermi bunlar böyle

osman usta' Alıntı:

Hocam ben de de aynı şekilde bir rahatsızlık var salmonellamix denen metodu denedim nafile, kendim bir yöntem buluyum dedim yanık yarası tedavisinde 1 numara olan orjinal katı domuz yagı surdum nafıle şimdi i.l.l.33 (tam acılımını yazarsanız sevınırım) benzerı nasır ılacı kullanıyorum yarayı sureklı yakıyor gibi şişe bitsin bir hafta ara verip deneyeceğim saygılar

slm kesın cozum dekort-streptomısın ıgnesı al ıkısını karıstır ıgne ıle urun oraya vur ama dozuna dıkkat et
fazla vurursan olur 1 cızgıye kadar cek fazla degıl 3 veya 4 vur ondan sonra duzelır ben denedım gıttı
kus bayıla bılır ama kendıne gelır merak etme

bu dekort hapı kuşa nasıl vericez ?

Geri