sirchon
Üye
- Ad Soyad
- sercan gündoğan
- Meslek
- bilgi işlem
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sirchon' Alıntı:arkadaşlar merhaba
stafine diye bir kremden iyi sonuç alındığını okudum forumdan. dün alıp sürmeye başladım. her akşam temizleyip yeniden sürücem bakalım. kuşun ayağını kesmek hiç istemiyorum. (şu anda yavru bakıyor ve mardinden hediye geldi. yolladığın kuşun ayağını kestim demek istemiyorum) zaten ur baldırına kadar gelmiş. bacağı dipten kestirirsem çok kötü olur diye düşünüyorum.? ilaç konusunda başka yöntemi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
selamunaleykum osman beyosman usta' Alıntı:geçmiş olsun.gentamisin vs antibiyotik ilaclar ve pomatlar kullanma.sana benim kullandığım ve kesin sonuç veren bir metod vereceğim.ben bircok kusun kanat bacak yani eklem yerlerindeki urlarını bu sayede aldım.eczaneden i.l.l.33 adlı sihil ilacı alacaksın bu birtür asittir.yanı sıra dekort 050 ilaç al.bunlar gayet ekonomiktir.öncelikle kuşun ayagını tüylerden arındır sadece ayağının şiş ve yara bölgelerine 3 5 defa cubuğu ile yedir hayvanın sağlıklı bölgelerine değdirmemeye dikkat et .bu işlemi günde 1 defa 3 gün süresince davam et .yanı sıra dekort 050 hapı ikiye bölerek 7 gün boyunca günde yarım kapsül vereceksin.ilk günden itibaren topallama azalır hayvan rahatlar.bir hafta sonunda sihil yani ur büyük bir yara şeklini alacaktır vu bu yarayı kolayca söküp alabilirsin .kanama olacaktır batticon veya yara tozu kullana bilirsin.tedavi esnasında a vitamini ve bol çeşni yem vermeyi unutma.mevlam şifalar versin
osman usta' Alıntı:geçmiş olsun.gentamisin vs antibiyotik ilaclar ve pomatlar kullanma.sana benim kullandığım ve kesin sonuç veren bir metod vereceğim.ben bircok kusun kanat bacak yani eklem yerlerindeki urlarını bu sayede aldım.eczaneden i.l.l.33 adlı sihil ilacı alacaksın bu birtür asittir.yanı sıra dekort 050 ilaç al.bunlar gayet ekonomiktir.öncelikle kuşun ayagını tüylerden arındır sadece ayağının şiş ve yara bölgelerine 3 5 defa cubuğu ile yedir hayvanın sağlıklı bölgelerine değdirmemeye dikkat et .bu işlemi günde 1 defa 3 gün süresince davam et .yanı sıra dekort 050 hapı ikiye bölerek 7 gün boyunca günde yarım kapsül vereceksin.ilk günden itibaren topallama azalır hayvan rahatlar.bir hafta sonunda sihil yani ur büyük bir yara şeklini alacaktır vu bu yarayı kolayca söküp alabilirsin .kanama olacaktır batticon veya yara tozu kullana bilirsin.tedavi esnasında a vitamini ve bol çeşni yem vermeyi unutma.mevlam şifalar versin