KUŞUN CİNSİYETİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Osman YAZGAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 609
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman YAZGAN
Meslek
DANIŞMANLIK
İlgi Alanı
Diğer
s.a
iki ay evvel bir çift arap kelebek almıştım, aldığımda eş değillerdi dişisi biraz zayıftı. 10 gün sonra eşaldılar
daha sonra eşleşmeye çiftleşmeye başladılar.. yumurtlamayınca kısırdır şüphesiyle altlarına sahte yumurta koydum..
dişi bir gün yattı.. daha sonra yumurtayı terketti... şimdi ise dişi çok kızmış durumda... erkek gibi ötmye başladı..
erkek gibi ötüp follukta dönüyor .. diğer kuşlara kuyruk sürüyor...ama sesi erkeğe göre bir ton kısık,, dedim herhalde kızgılıktan.. ama bu kuş erkekten beter ötmeye başladı... bu gün erkkle acayip kavga ediyorlar.. abartısız kümesi talan ettiler.. birbirlerini öldürecek gibi..tüylerini yolana kadar kavga etmeye başladı.. bende ayırdım .. şimdi sakinler.. ama dişi bütün kuşlara yine ötüyor..
acaba bu dişi erkek olma şansı varmı .. çiftleşirken falan aynı diğer dişiler gibi yatıyor... bu ara.. aşırı kızgınlıktanmı yapıyor.. kısırmıdır.. altlarına çıkmış yavru ssürsem bakarlarmı .. denemek sakıncalımı olur...

ne yapmam lazım bu kuşa... yardı lütfen..

şimdiden teşekkürler....

DİŞİ DEDİĞİNİZ KUŞ ANLATTIĞINIZA GÖRE YÜZDE YÜZ ERKEK :slm:

Kuş ilk aldığınızda kızma olabilir.Kızma kuş erkeklerle eş tutabilir.Daha sonra kendi eşleşme zamanı geldiğinde , erkekle eşleşmeyi bildiği gibi ayrılmayıda bilir.Sizinkide böyle olmuş.Ayrılmayı bilmiş.Bahsetmiş olduğunuz duruma göre de kuşunuz erkek.Kavga ediyor diyorsunuz , bu şekilde ne yumurta nede yavru bakarlar.

yok abi kuş dişi ama aşırı kızgın bence video ya çektim onu koycam

Geri