kusun cok sert takla vurup sonra kanatların bosalması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre1332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

emre1332

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Kaplan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
öncelikler herkese hayırlı günler abilerim kardeslerim benim kafama takılan bir soru var benim sık takladaki bir kusum taklayı cok sert atıyor ve kanatlarını sürekli patlatıyor ve birkac hafta böyle devamö etti ve birden o taklayı sert vuran catıya konamayan kus nasıl olduysa kanatları bosaldı ve inemedigi catıya cok rahat konabildi benim kafama takılan su nasıl oluyorda birgünde hayvanın kanatları gevseyip bosalabiliyor fikirlerinizi söylerseniz cok sevinirim ( kus tüyden cıkalı cok oldu hastalıgı vs bir problemi yok )

emre1332' Alıntı:
öncelikler herkese hayırlı günler abilerim kardeslerim benim kafama takılan bir soru var benim sık takladaki bir kusum taklayı cok sert atıyor ve kanatlarını sürekli patlatıyor ve birkac hafta böyle devamö etti ve birden o taklayı sert vuran catıya konamayan kus nasıl olduysa kanatları bosaldı ve inemedigi catıya cok rahat konabildi benim kafama takılan su nasıl oluyorda birgünde hayvanın kanatları gevseyip bosalabiliyor fikirlerinizi söylerseniz cok sevinirim ( kus tüyden cıkalı cok oldu hastalıgı vs bir problemi yok )
emre götür kime verirsen ver elinden çıkar daha kazançlı olursun tüydede degilki ince tüyde desek kanat açan yani patlatan kusa yem yazıkdır canı yanınca ne yapacak taklayı düşünecek halimi var nerde canı yandı oraya atıverir kendini ayagına diken batan birisi o dikenle nereye nekadar kosar hiç ugrasma :tamam: :hayir: :asla:

saolasın muharrem abi bir caresine bakacagım artık :)

kardeş kuşu elinden çıkarmak istemiyosan kuşu telef etmek istemiyosan ya makasa vur at damızlığa yada çek kanatlarını bidaki kanatları bekle filizler güçlenince bu sorunu yaşıcanı sanmıyorum

Geri