Kuşun Gözüdeki Nedir Acaba..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fena_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Fena_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selam arkadaşlar Bu kuşun Gözündeki Nedir acaba Nasıl düzeltebiliriz Bİ Yardımcı Oursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

• Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    127.9 KB · Görüntüleme: 1,341
FOTOGRAF net degil! ama sana bu fotograftan anladıgımı söyleyeyim zede almış gibi gözüküyor ama başka bişide olabilir.Mesela urda olabilir

Gözüne bişey batmış olabilir. Diğer kuşlar vurmuş olabilir.. Resim tam net değil ama belkide ufak bir ihtimal göz nezleside olabilir.. Eczaneden TETRA250 al birkaç gün ard arda kullan (günde 1 tane) bir taraftan da gözüne terramycin al. Günde 2-3 defa sür.. GEÇER İNŞALLAH.. GEÇMİŞ OLSUN......

hipradox damlat hicbirşeyi kalmazz

Göz kapagının icinden dışarıya dogru şişmiş sanırsam aynısı benımde oldu bende foto atmayı dusunuyodum bi turlu nasip olmamamıştı kuşta her hengi bi rahatsızlık halsizlik yok ama sadace şişlik var bende merakla önerilerinizi bekliycem ve arkadaşım teşşekkur ederim bu konuyu actıgın icin

nezle gibi duruyor ama darbede almış olabilir yada mikrop kapmış olabilir.visina alıp hergün gözüne bir damla damlatabilirsiniz mikrobu alıp temizler gözü.

geçmiş olsun , öncelikle üzüldüğümü belirteyim. Benim başıma böyle birşey hiç gelmedi.Gelseydi, baytrıl ya da vilfloks içiririrdim. 4 gün de .geçmezse veterinere danışmalı...diyorum. sevgilerimle..

Geri