Kuşun Gözünde Çapaklanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sayacı6060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet şenel
Meslek
fırıncı
İlgi Alanı
Kediler
yardım kusum 3 haftadır gözünde capaklanma gözü kapanıyo capakları alıyorum sabah yine capaklanıyo gözlerini acamıyo sulanması yok .

Re: arkadaslar lütfen yardım.

oncelıkle gozun ıcını goz kapagının altını falan gozle ıyıce bır kontrol et.belkı ıcıne yabancı bır cısım kacmısdır.daha sonra goz ıcın olan antıbıyotık damlalardan al eczanelrde bulunur bıkac gun kullan duzelıcekdır.tahmınım ya bır cısım kacdı yada kuslar vurmustur

göz damlası kullanıyrum tetrada kullandım gecmedi herangi birse yok gözününü icersinde sulanmasıvardıgectii .

gecmıs olsun oleyse

gentagut bulabilirsen ondan kullan göz damlası..ben kullandım ve işe yaradı..günde 2 kez bi aksam bi sabah birer damla..ayrıca çapagı da yumusatır kusun gözü kapanmaz..sevgilerle..

s.a belkı gec olucak ama ben yenı kumes kurdum bı hasta kus vardı tek gozu sulanan ayırdım ıyılestı sandım tekrar kumese koydum bu sefer dıger bır kusuma daha gecmıs tek gozu capaklanıyor ve kapanıyor:(:(en etkılı ılacı yazarsanız temın edebılecegım tedavıye baslamak ıstıyorum dıger kuslarıma bulsırmı bıde bu sulanma olayı korkmaya basladım 1 yadır kuslarımı tamamlamaya calısıyorum lutfen yardım

Geri