Kuşun gözünde sorun var LÜTFEN yardım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sibo.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sibo.

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim polat
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Diğer
Herkeze Selam.

Güvercinimin 2 hafta önce bir gözü kızardı ve sulandı. 2 hafta oncesinin resimi var.
Resim bu.
O zaman resimi görenler kuşun gözüne terramycine(teramisin) sür birşeyi kalmaz demişerdi
Ama etki etmedi daha sonra kuşun diğer gözüde kızardı ve sulandı. bu seferde Ornitop
uygula dediler 5 gün üst üstte olmaz üzere günde 1 defa dedi. bende uyguladım ama etki etmedi.
şimdi ise kuşun 2 gözüde kapandı. Resim yok kusura bakmayın ama başına gelen ve/veya çözümünü bilen birileri varsa yanıtlasın lütfen teşekkürler...(ACİL)

Ekli dosyalar

• 216456_10150211901637456_734552455_8414891_1892202_n.webp
    216456_10150211901637456_734552455_8414891_1892202_n.webp
    30.9 KB · Görüntüleme: 1,045
Merhaba benimde 2 gön önce 3 kuşum göz nezlesi olmuştu.Hemen kuşu diğerlerinden ayırın hastalık bulaşıcıdır.TETRA isimli ilacı verirseniz çok hızlı bir şekilde düzelecektir.İlacı eczahanelerde bulabilirsiniz.Çok pahalı bi ilaç değil.

Dostum ,Tetra 250 lik alıcaksın, kapsulü açıp içindeki sarı renkteki antibiyotiği çok az miktarda gözüne tatbik edersen 2 - 3 güne kesinlikle geçicektir.Tedaviyi gece yemlendikten sonra uygulamanı tavsiye ederim..Ayrıca kuşu kümesten ayır..

Tetra 25 mg. kesınlıkle ıse yaradı cok teşekkur ederımm..

geç oluyor fakat sormak istedim tozu döküp öyle bırakıcazmı yoksa üstüne sumu dökücez

benim mısırimdede aynı sorun var bu tetrayı nasıl kullanıyoruz acil söylermsiniz

tetra kullanımı hakkında bilgisi olan bir arkadas varmı üc kusuma birden bulaştı ayırdım ücünüde acil yardım lütfen..

memochum' Alıntı:
tetra kullanımı hakkında bilgisi olan bir arkadas varmı üc kusuma birden bulaştı ayırdım ücünüde acil yardım lütfen..

kardeş 3 kuşunun da tetra 250 kapsülü açıp içindeki tozu kuşun gözüne dök bir buğday tanesi kadar yeterli oluyor ben yaptım sıkıntı kalmadı. Akşamları da varsa eğer eczanelerde rahatca bulunan teramycin sür yeteri kadar fazla bastırıp ellemeden bende yeni yaptım 3 gün içinde sonucu göreceksin.

Kuşun gözüne az bişey döküp bırakacaksın o kadar. çok etkili iyi bir ilaç

tetra hap oldugu için eczacı o olmaz dedi terramycin verdi bu akşam süremeye baslıcam inş dediği gibi olur

Geri