Kuşun gözündeki problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkeze iyi geceler.Hayırlı sahurlar.Arkadaşlar ve abiler şu sıralar kümesimdeki sorun kuşlarımın gözleri kızarıyor ve şişiyor bugün bir kuşçu abimiz geldi yanıma ona gösterdim ve kuşların gözleri mikrop kapmış dedi kuşları beslediiigim yer biraz tozlu gözünde toz birike birike mikrop olmuş dedi ve biraz limon damlattı.gözlerini temizledi.Sorum TETRA 250 bu ilaç iyi gelirmiş nasıl kullanacam bir yardım ederseniz sevinirim.Birde bulaşıcı sanırım 4 kuşumdada oldu 1 tanesinin yavrusu var ne yapacam ben yavrudan ayırırsam yavru ölür zor durumdayım yardım edin.Anne babayı ayırıp yavruyu ellemi besliyim?Bana kolay mama yapımı anlatırsanız memnun olurum teşekkürler...

SAĞ ÜST KISIMDA '' özel arama '' YAZMAKTA ..LÜTFEN KULLANIN..

Tetra 250 mg var al ondan kapsül halinde hapsülün tekini aç. Hayvanın gözüne dök az şekilde hepsini değil ama

Kimi diyor gözün üstüne dök kimi diyor suyla karıstır neyse gözün üstüne direk dökecem artık az bişe.Fakat bu yavru nolacak civciv yemiylemi besliyim.?

sana 3 sey onerecegim gucsuz hayvanlar icin balik yagi birebirdir ... fiyati 5 lira olmasi lazim ..zaten ufak bir sey bunu verebilirsin ..hafif kapusulu islat direk hayvanlara agiz yoluyla ver ilacin adi balyag olmasi olmasi lazim ...

teramisin goz icin olan merhem bunuda golzeri sulanan kuslar icin direk sulanan goze sur merhemi ....fiyati 3 lira olmasi lazim

tetra 250 ise hayvanlarin icme suyuna koy ... ilac kapsul seklindedidir ac suya bosalt karistir .. fiyati 4 lira olmasi lazim ...

asim123' Alıntı:
Tetra 250 mg var al ondan kapsül halinde hapsülün tekini aç. Hayvanın gözüne dök az şekilde hepsini değil ama

boyle birsey yanlis .. goze surulecek ilac teramisin (goz icin olani) tetra 250 suya koup karistitirlir... yanliz ilaci 2 gun falan bekletme cunku suyun rengi kirmiziya calar suyu tazele ..

Bugün gözün üstüne az birşey toz halinde dökecem baktım olmuyor yarın sırıngayla agzına suyla karıstırıp sıkacam...

Arkadaşlar kuşun gözü kapanmış önce çay ile silip daha sonra ilacı sürsem bir zararı olurmu?

arkadaşım tetra göze sürülmez ağız yoluyla veya sularına katılarak verilir ben de uyguladım forumda hasta kuşların resmi ve iyileştikten sonraki resimleri var ... dozaj olarak ilk günlerde yarım verebilirsin (sularına katarak) daha sonra tek kapsül agız yoluyla verebilirsin ( ben bu şekilde uyguladım). göz için teramisin uygula özgür abinin dediği gibi..

Tamam teşekkürler..

arkadaşlar merhaba dün kuşumun gözü kıpkırmızı vede kapanmıştı çok kötü durumdaydı tetra250 yi gözünün üstüne döktüm ve ben böyle bir iyileşme görmedim dün döktüm bugün sabah kusun gözünde neredeyse hastalıktan eser kalmamıs cok ciddi söylüyorum mükemmel bir ilaç herkeze tavsiye ederim 1 gecede iyileştirdi ya.:)

İki adet MONODOX tableti yarım çay bardağı suda erit.Her gün enjectorle ağızdan hastalıklı kuşlarına 2 ml(2 cc) 5 gün boyunca ver .Monodox normal eczanelerde satılıyor.

Kuşun gözü geçti gibi bişe bugün aksamda ilaç yaptım yarına büyük olasılık bişeyi kalmaz monodox neye yaryıro acaba?

MONODOX TA TETRA GİBİ tetrasıklın içerikli ve ANTİBİYOTİKTİR..

Geri