kuşun huyu değişti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnan3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

adnan3444

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adnan zengin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar tüyden çıkan yavrum uçuşunu 50 dk ya kadar uzattı 1 haftadır takla atmayada başladı diğer kuşları terasa çıkarınca gelip hemen inerdi dün zor indi bugün 3 saat uçtu eve inemedi akşam apartmanın önünde tabelaya taklalar atarak kondu çalmaya kalkışmışlar kuş kalkmış gece yan terasa konmuştu ordan aldım acaba uçurmayayımmı kümesin camlarını taktım acaba rahatsızmı oldu hava değişiminden

SAYIN ADNAN.
BU OLAY KUSLARDA,MECBURIYET ALDI DIYE NITELENDIRILIR.YANI BU KUSUN BU SUREDEN SONRA SAGLIKLI OLDUGU MUDDETCE UZUN SURE UCACAKTIR.SEN BU OLAYA SEVINMELISIN,VE BU OLAYI KENDI LEHINE CEVIRMELISIN,NASILMI ? KUSUN YEMINI KIS,YERINE VE KUMESINE SADIK OLSUN.KUSUNU TEK UCUR SUNKU KUSUN KUMESE DALIP OYUN YAPMAYA BASLAYACAK.SABIRLI OLACAKSIN ,KUSU SUREKLI TEK UCURACAKSIN,YEMI COK AZ VERECEKSIN,OLMEYECEGI KADAR.MESALA GUNLUK BIR YEMEK KASIGI,VAY KUS AC KALDI DIYE SAKIN UZULME ,SONRA UZULEN SEN OLURSUN,KUSU KAYBEDERSIN.BU DEDIKLERIMI YAP NETICEYI GORECEKSIN ,SUPER OLACAK.

SAYGILAR.

kuş bugünde inemedi gezip gezip gidiyor terasın ışıklarını açtım galiba gelmeyecek inşaallah konduğu yerden çalmazlar

sayin Adnan kardesim.

bu isin tek cozumu kusun yemini kismandir.bu cok onemli, ne kadar az yem okadar cok itaat,goreceksin gelip kuzu kuzu yerine inecek.
saygilar.

evet bende bunu denedim ama ben baska birinden yardım almıştım oynar yawrumu böle çok zor indirdim ama işe yaradı

arkadaşlar kuşum dün dışarda kaldı bugün akşam geldi bayağı ezilmiş uçmaktan yarın uçurmasamda bigün sonra uçursam yine serseme düşermi bir günde

Sanırım tüğden çıktığı için kuş kendini hafif hissediyordur.Bu yüzden yani tabiri caizse çocuk gibi oyunlar yapar.Kızmış ise eşlemende fayda var.İstersen bırakma dışarıya sonra ah çekme....

evet kazım kardeş daha uçurmamayı düşünüyorum zaten fazla kuşum yok yavrularını uçururum diye düşünüyorum

Sevgili Adnan kuşun kariyeriyle oynuyorsun. Kuşun oyun açmak üzere. Taklacı besleyeceksen riski göze alacaksın veya masa kuşu besleyeceksin. Kuşunun yaptığı davranış biçimi çok normal panikleme. Kendine bir yol çizip dışarda kalmamayı öğrenecektir. Yatırıp serseme düşerse pazar malı sıfatına geçecek ve oyun kalitesini öğrenemeyeceksin. Belki oyun bulduktan bir hafta sonra oyun bozup vasıfsız kuş gibi aşağıya gelebilir. Bu durumu gözlemlemeden güvenip damızlığa ayırmakta doğru olmaz. Kuyruğunun ortadaki teleklerini kes ve uçurmaya devam et. Başına bir hal gelirse serefiyle gelsin. Her an bizlerinde başına bir şey gelmiyecek diye bir garanti yok. Başının çaresine bakmasını öğrenecek ve dışarda kalmamak için yere gelip oyun yapmaya başlayacak. Selam.

Geri