KUSUN KAÇMASINA ANLAM VEREMEDIM!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gökhan34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaslar yavruyken elıme gecen yavru cakmaklıyı ıkı aydır ucuruyordum kus sokulunce havada durmadan takla atmaya basladı dun takla ata ata yonunu mu kaybettı anlamadım artık baya yuvadan uzaklastı ama son anda geldı bugun ıse kuslarımın arasında ucarken tek basına kafasına gore ucmaya basladı baya yukseldı sonra takla ata ata gozden kayboldu bı kac kez gordum cevrede ucarken ama uzaktaydı baya ıkı aydır ucuruyordum ve yuvamın ılk kuslarındandı sımdı ıse kus yok kactı bugun gelmedı bende bı anlam veremedım bu duruma baya sok oldum en benım ıcın baya onemlıydı cunku o kus bunun ıcın ne dıyorsunuz sızce nasıl bı durum bu ben anlamadım acıklarsanız sevınırım...

Bu benimde başıma geldi.Kendi yavru güvercinim 4 ay sonra kaçtı 4 saate yakın uçmaya başlamışltı Kuş takla ata ata sineğe çekiyordu 1 hafta sonra kuşu uçurduğumda kuşu bulamadım. Büyük ihtimal gözünde uğur olan yanar döner vardı.Onun uğurunu aldırmak için veterinere götürmüştüm.Büyük ihtimal üzüntüden gitmişti.Ve sonra kuşlar grup halinde kaçmaya başladı. 1 ay içinde 5tane kuş kaldı. (En iyi kuşlarım) Onlarda kaçmasın diye sattım.3,250 toptan verdim.biraz ucuza gitti ama :)

Kuşunuz sert taklaya düştüğünden evine teslim olamamış.. bir yerlere düşmüştür..Geri gelir İnşallah...

İnşallah aynen ole oldu ama gelmesı zor artık insanın böle durumda besleyeside kacıyo bırden:S bakıcam olmazsa bende satıcam kusları su an 11 tane var ama yumurta cok yuvada onların cıkmasını beklıorum...

gelme ihtimali yüksek bence.birçok kez benzer durumlar oldu. tamamında geri geldiler.2 gün sonra bile gelen oldu. ümidini kesme.

İnsallah abı ılk kusumdu daha onceden beslemıstım ama calınmıstı kuslarım yırmı bes tane falan vardı bu kaçan kusuda daha yavru yenı yeme dusmustu yabozların arasında duruyordu bırden dusundum neden olmasın tekrar dıye onune ıkı yem attım elımle yakalaması cok kolay oldu sonra kumes falan derken kuslar cogaldı ucurmaya basladım tabı bıde yavru olunca kendın falan sokunce kusu ayrı bı yerı oluyo sankı onun ıkı aydır ucuruyordum yavas yavas fısek bıle yapmaya calısıyordu sonra gıttı ıste yonunu kaybettı ılk defa basıma geldı benımde bole bısey baya sasırdım bıde ayrı bı yerı vardı benım ıcın uzuluyo ınsan hala uzgunum ama ınsaalh senın dedıgın gıbı gelır abı...

roboon' Alıntı:
Bu benimde başıma geldi.Kendi yavru güvercinim 4 ay sonra kaçtı 4 saate yakın uçmaya başlamışltı Kuş takla ata ata sineğe çekiyordu 1 hafta sonra kuşu uçurduğumda kuşu bulamadım. Büyük ihtimal gözünde uğur olan yanar döner vardı.Onun uğurunu aldırmak için veterinere götürmüştüm.Büyük ihtimal üzüntüden gitmişti.Ve sonra kuşlar grup halinde kaçmaya başladı. 1 ay içinde 5tane kuş kaldı. (En iyi kuşlarım) Onlarda kaçmasın diye sattım.3,250 toptan verdim.biraz ucuza gitti ama :)

daha ondört yasındasın 3.250ye kus satmıssın.helal olsun. enteresan(!)

Geri