Kuşun Kafasını Sağa Sola Çevirmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratartar53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat artar
Meslek
çağrı
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR ÇAKMAKLI CİNSİ KUŞUM KAFASINI DEVAMLI SAĞ TARAFINA YATIRIYO YUKARI BAKARKEN ÇEVİRİYO KAFASINI SAĞA SOLA I NORMAL TUTMUYO KAFASINI DEVAMLI DÖNDÜRÜYO UÇARKENDE DENGESİZ UÇUŞU VAR PROBLEM NEDİR ACABA!

Re: ACİL YARDIMMM!!!

forumda bunnla ılgıı fazlasıyla bilgi mevcut genelde sallabaş denilir fakat asıl adı salmonella dır çeşitli tedavi yöntemleri var fakat hiç bir zaman tam iyileştiremessiniz tam iyileştirdiğinizi zannedebilirsiniz fakat bir gün mutlaka yine tekrarlıyıcaktır...

Bilgi için teşekkürler kümesteki diğer kuşlara bi zararaı olurmu acaba ! Birde Dişi Yavrusu Olsa bakabılırmı !

kuşunuz sallamenolla denilen hastalıga yakalanmıştır ölümcül bir hastalık olmakla birlikte kurtulanların boyunları dedıgınız şekilde yamuk kalabilirler bu yamukluluga eserlik denir. eger eserli bir kuşu besliyecek iseniz unutmamanız gereken şey sudur kuş taşıyıcı oldugu ve kümesinizde o hastalığı başlatıp tüm kuşlarınızın ölümüne neden olabiliceğidir. yavruya bakalilir bir sorun olamz eşleşir ama dediğim gibi kümesi tehlikeye atmaya değmez.

Bilgi İçin Teşekkürler Derneğe vermek en iyisi şu konumda dernek başkanımız ilgilenicektir dediğiniz gibi kümesi tehlikeye atmaya gerek yok.

ister dernege ver ister pazarda sat elinden çıkart kuşu yeterki belki dernekde almak istemeyebilir.

İKİ YOL VAR YA KESİP KURTUL YADA KUŞLARINDAN AYIR .YEM YİYEMEZSE YEM VER SU İÇEMEZSE SU ŞIRINGA ET.İLAÇLA TEDAVİ EDEBİLİRSİN VETERİNERLERDE VEYA KUŞ DERNEKLERİNDE VAR.KENDİNİ GELİŞTİRİRSİN ÇÜNKÜ YARIN BİRGÜN GÜZEL BİR KUŞUNUN BAŞINA GELİR NE YAPACAĞINI BİLEMEZSİN.AYRICA BÜTÜN KÜMESİN RİSK ALTINDA GÜZELCE HASTA KUŞUNU AYIRDIKTAN SONRA KÜMESDEKİ BÜTÜN PİSLİĞİ SÜPÜRMEN VE DEZENFEKTE ETMEN GEREKİYOR KARDEŞİM.

İlginiz İçin Teşekkürler Kümesimi Her aksam iş dönüşünde pislikleri temizliyorum ve sularını hergün tazeliyorum Bugun Elimden Çıkarıcam Hasta Kuşumu Diyerlerini Riske atmamak gerek Verdiğiniz bilgiler için Sağolun..

benim bilgim yetermi bilmem ama bi iki nacizane fikrimi söyliyeyim kuşlarını suyundan elma sirkesini sarımsağı eksik etme yabancı kuşda sokma ben kışın pekmez bile veriyorum.yıkanma sularınada dök elma sirkesini tüğlkeri ve haşereler içinde iyi oluyor.ama herşeyden önemlisi temizlik yemlik suluk en kötü haftada bir çamaşır suyuyla yıka.bide suyuna eklediğin sirke salmonella mikrobunun yayılmasını -çoğalmasını engeller diye biliyorum.
saygılarımla hayırlı günler.

Söyledikleriniz uygulıcam İlginize Teşekkürler En Önemli Faktör Temizlik Zaten Yanılmıyorsam.. Sizede Hayırlı Günler..

Geri